Luka Mitrović posle poraza od Monaka: "Uvek je teško izgubiti pred domaćim navijačima"

 
 
Čitanje: oko 1 min.
  • 4

Crveno-beli odigrali dva različita poluvremena

Košarkaši Crvene zvezde izgubili su od Monaka u okviru trećeg kola Evrolige rezultatom 82:76. Ekipa Duška Ivanovića odigrala je dobro prvo poluvreme, ali je u drugom bila potpuno bezidejna, što su "Kneževi" iskoristili.

Kapiten crveno-belih Luka Mitrović istakao je da se tim u drugom poluvremenu oslanjao na individualna rešenja.

- Imali smo dobre momente u prvom poluvremenu, naročito u prvoj četvrtini, dobru energiju..Kasnije je stao protok lopte, prvenstveno u napadu, pa nismo igrali dobru odbranu u trećoj i četvrtoj četvrtini.  Oslanjali smo se na individualna rešenja i falio nam je neki pas više kako bismo pronašli otvorene šuteve koje smo pronalazili u prvom poluvremenu. Uvek je teško izgubiti pred domaćim navijačima, ali već sutra putujemo za Bolonju i probaćemo da okrenemo stvari u svoju korist - započeo je kapiten Zvezde.

Mitrović ističe i da su crveno-beli očekivali reakciju Monaka, koji je pre ovog meča pretrpeo dva poraza.

- Svakako smo očekivali njihovu reakciju posle uvodna dva poraza, da će izaći spremniji i motivisaniji i to su uradili. Monako je odlična ekipa. "Veliki su" što se kaže na pozicijama tri, četiri i pet i nismo odgovorili na njihovu čvrstu igru.  Mislim, igra i nije bila toliko čvrsta, koliko smo mi bili u lošem ritmu početkom drugog poluvremena. Mislim da je osnovni razlog poraza naša loša energija u drugom delu - završio je Luka Mitrović.

Zvezda svoj naredni meč igra u petak od 20.30 časova, kada će gostovati Virtusu iz Bolonje.

(Telegraf.rs)

Video: "Da je bilo tako, ja bih još bio trener Zvezde": Obradović otkrio šta mu je jako falilo na klupi

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA