Evo gde možete da gledate uživo TV prenos meča Olimpijakos - Partizan u četvrtom kolu Evrolige

 
 ≫ 
 
Čitanje: oko 1 min.
  • 3

Crno-beli jure drugu pobedu

Košarkaši Partizana u četvrtom kolu Evrolige u četvrtak igraju  meč u dvorani "Mira i Prijateljstva", a protivnik je stari znanac -  ekipa Olimpijakosa.

Pomenuti duel dolazi u nezgodno vreme po crno-bele, pošto su u utorak u krcatoj Areni poraženi od Barselone rezultatom 92:83. Ipak, ni Olimpijakos nije trijumfalno započeo duplo kolo Evrolige. Bolji od Atinjana bio je Armani Milano koji je slavio rezultatom 65:53.

Grčki tim kao i Partizan ima skor od jednog trijumfa i dva poraza, pa će ovaj duel biti od velike važnosti za obe ekipe.

Što se zdravstvenog biltena tiče, Željko Obradović izvesno neće moći da računa na Mateuša Ponitku, koji je obnovio povredu ramena.

Sa druge strane, meč sa Partizanom sigurno će propustiti Mekisik, dok je nastup Vilijamsa-Gosa pod znakom pitanja.

Direktan prenos meča možete ispratiti na TV Sport klub 1 sa početkom u 20:15 časova. Meč možete pratiti i na Telegraf Sportu! 

(Telegraf.rs)

Video: "Moram da budem pametniji...; "Doužer iskren posle poraza od Barselone

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Mile

    19. oktobar 2023 | 09:33

    Foliranti šta uradite od kluba pojačanja za kls ligu a navijači...

  • Lakirana cipelica

    19. oktobar 2023 | 06:53

    Partizan sampion

  • Bora

    21. oktobar 2023 | 00:19

    Dakle braćo, dosta je bilo praznih obećanja! Sve njih treba na prvoj sledećoj tekmi da izviždimo i ne dolazimo više na utakmice. Nas Željko upropasti sa njegovim pojačanjima,a vas Ivanović koji nema nikakvu taktiku nego igrači igraju na lični kvalitet. Ali oboje znaju da obećavaju fajnal for! Ma daj da oteramo te folirante i njihova pojačanja i prazne priče. Pa jesmo za ovo plaćali skupe karte? Ma idi, ovo je gubljenje vremena. Ovi slepci pobede Cibonu jeeedva a Žoc izjavljuje dobili smo klub sa velikom tradicijom! Pa ako je to planirani domet za ovu godinu, super smo! Prvi put pričam za oba kluba, od ovih nema leba. Jad i beda.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA