≫ 

Čančar posle poraza od Poljske: "Sada smo shvatili da svi igraju košarku i da nema lakih protivnika"

Košarkaš Slovenije analizirao poraz u četvrtfinalu

  • 0

Reprezentativac Slovenije Vlatko Čančar rekao je večeras, posle poraza njegove ekipe od Poljske 90:87 u četvrtfinalu Evropskog prvenstva, da je sada jasno da svi igraju košarku i da više nema lošeg protivnika.

- To je čar sporta. Sad smo shvatili da svi igraju košarku i da nema više lošeg protivnika. Mogu samo da čestitam Poljskoj i da kažem da sam ponosan na moje momke - rekao je Čančar.

Košarkaši Slovenije imali su zaostatak od 23 poena, da bi u trećem periodu uhvatili u potpunosti priključak i protivniku dozvolili da postigne svega šest poena.

- Mislim da nas je dekoncentracija koštala pobede. Pokušali smo da se vratimo, u jednom trenutku nam je to uspelo, ali je bilo mnogo teško. Zaostaješ celu utakmicu, a Poljaci kao iskusan tim nam nisu dozvolili da dođemo do preokreta - rekao je Čančar.

Slovenački reprezentativac je dodao da borbenost krasi Poljake.

- Sigurno, to je nešto što krasi Poljsku reprezentaciju. Ali sve to što smo mi njima dali, to je zbog nas, jer smo napravili mnogo grešaka - rekao je Čančar.

Video: Luka Dončić slomljen pred novinarima: Igrao sam očajno, izneverio sam tim i naciju

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA