≫ 

Orlovi stigli u Beograd pognute glave! Samo kapiten Lučić stao pred medije: "Pričali smo dugo u noć"

 ≫ 

Orlovi su stigli letom iz Berlina koji je kasnio dva sata

Poštovani čitaoci,
Molimo vas da se pridržavate sledećih pravila za pisanje komentara:

  • Neophodno je navesti ime i e-mail adresu u poljima označenim zvezdicom, s tim da je zabranjeno ostavljanje lažnih podataka.
  • Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.
  • Prilikom pisanja komentara vodite računa o pravopisnim i gramatičkim pravilima.
  • Tekst komentara ograničen je na 1500 karaktera.
  • Nije dozvoljeno postavljanje linkova odnosno promovisanje drugih sajtova kroz komentare, te će takve poruke biti označene kao spam, poput niza komentara istovetne sadržine.
  • Komentari u kojima nam skrećete pažnju na propuste u tekstovima neće biti objavljeni, ali će biti prosleđeni urednicima, kao i oni u kojima nam ukazujete na neku pojavu u društvu, ali koji zahtevaju proveru.
  • NAPOMENA: Komentari koji budu objavljeni predstavljaju privatno mišljenje autora komentara, to jest nisu stavovi redakcije Telegrafa.
Odgovor na komentar korisnika Darija
Ime je obavezno
E-mail adresa je obavezna
E-mail adresa nije ispravna
*otkucano <%commentCount%> od ukupno <% maxCommentCount %> karaktera
Komentar je obavezan

<% message.text %>

Komentari

  • NekoKo

    14. septembar 2022 | 05:33

    Vrlo je jednostavno šta ne valja. Ne valja savez na čelu sa Danilovićem kao i selektor koji jeste veliko ime ali objektivno on je u penziji već 3 godine. Pre 19 godina je osvojio EL sa Barselonom. U to neko vreme je bio najbolji trener Evrope. Nakon toga, u narednih 18 godina trenira: Lotomatiku (2 sezone), Đironu (1), Dinamo (1), Zvezdu (1), Valensiju (1), Zvezdu (1), Bajern (4), Barselonu (2 sezone) i od 2021 Srbiju. Sve osim Zvezde ali i to samo u tom prvom njegovom mandatu su bili respektabilni klubovi sa najvišim ambicijama. Elem, sa pomenutim klubovima i reprezentacijom Srbije i 18 sezona gde ima sve na raspolaganju od budžeta do izbora igrača, osvaja: 1 FIBA kup sa Đironom (lakše takmičenje od kupa Srbije, finale protiv Azovmaša iz Ukrajine), samo 1 prvenstvo Nemačke sa Bajernom koji je prvi klub u Nemačkoj po svemu i 2 kupa Španije sa Barselonom, gde je podbačaj bio ipak u drugoj toj sezoni, jer se očekivala titula u Španiji i visok plasman u EL. Posle toga sleduju 2 godine pauze i onda Srbija. Kada kažem da se radi o treneru iz prošle košarkaške epohe, prvo pomislim na period kada je čovek bio najbolji trener Evrope , na ono što ga i danas svrstava u legende, ali i ogorman pad u rezultatima nakon 2004 godine. Evropska košarka se dva puta značajnije promenila od tada do danas. Drugo čovek nema više 50,nego 72 godine.Nema tu vređanja i ljutnje,to su činjenice. Pa on sa Srbijom u 2022 godini gde su mu se svi odazvali a on birao, ispada u 1/8 finala od Italije.Laku noć.

  • Lala

    12. septembar 2022 | 18:44

    Ovo se desava i godine u godinu isti scenario. Ekipa bruka kida sve i odjednom sok. Sad hajde da stavimo prst na celo i da vidimo gde je problem. Ovo je po meni sramota nacije jer postaju kao fudbaleri , kosarkasi bar imaju neko ime da brane, kao i vaterpolisti nazalost. Tako da ovo nije dobro ovo je lose i ne smemo opravdavati vec naci krivce i resiti problem!

  • Kosta

    12. septembar 2022 | 16:37

    Nemam problema sa igračima već sa stručnjacima iz KSS koji dozvoljavaju dovlačenje svakakvih igrača iz Amerike i zato nemamo pleja. Akcije se prave za strance, odlučujuće šuteve u Zvezdi i Partizanu uzimaju stranci. Naša deca se bore za minute u inostranstvu. Užas ! Sve najuruti iz KSS počev od Tomaševića koji kaže da nije strašno ako se Srbija ne kvalifikuje na SP !!! Košarku u sve osnovne škole kao obavezan predmet. Takmičenje osnovnih i srednjih škola na RTS. Osloboditi poreza sve koji ulažu u sport ...

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA