≫ 

Dončić tužio majku, ali je ona došla u Berlin da ga podrži: Luka pogledao ka tribinama i ugledao i svoju babu!

Ipak, Mirjem je u pratnji svoje majke, Dončićeve babe, stigla u nemački grad kako bi podržala svog sina, te tim donekle otklonila dilemu da li je ostala u dobrim odnosima sa sinom

  • 1
Luka Dončić Foto: FIBA

Luka Dončić se sa selekcijom Slovenije trenutno bori za prolaz u četvrtfinale Evrobasketa, a na meču sa Belgijom u Berlinu pojavila se i njegova majka Mirjam za koju su američki mediji tvrdili da je tužena od strane svog sina, zvezde Dalasa.

Naime, Luka ima određene privatne probleme u porodici, pošto je odlučio da tuži rođenu majku, koja nije želela da se odrekne njegovog ličnog brenda, koji je u njenom vlasništvu.

Ipak, Mirjem je u pratnji svoje majke, Dončićeve babe, stigla u nemački grad kako bi podržala svog sina, te tim donekle otklonila dilemu da li je ostala u dobrim odnosima sa sinom.

U medijima su procurili detalji tužbe, a Mirjam se sada oglasila za N1 Slovenija, gde je istakla da mnogi žele da kontrolišu Lukin život i karijeru, a da će ona uvek štititi svog sina.

Video: Pogledajte kako je zvezda Francuske eskivirala pitanje o mogućem duelu sa Srbijom

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Бане

    10. septembar 2022 | 16:54

    Како га је штитила из матичне Србије је отишао у Словенију и ето... жене 😋😂😃

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA