Tegeltija pitao Pabla Lasa za Evrobasket, a odgovor će oduševiti Srbe: "Verovatno ne bih smeo ovo da kažem..."

 
 ≫ 
  • 0

Interesantna prognoza legendarnog španskog trenera

Pablo Laso je posetio košarkaše Partizana i svog prijatelja Željka Obradovića, koji su u Fuenlabradi, gde obavljaju pripreme za narednu sezonu.

Legendarni španski trener, višestruki šampion Evrope sa Real Madridom, koji je od ove sezone bez angažmana nakon što je Real odlučio da raskinu ugovor posle infarkta koji je imao pre nekoliko meseci.

Laso je u razgovoru za klupsku televiziju Partizana sa urednikom i voditeljem Vladanom Tegeltijom otkrio da je savršenog zdravlja, pričao je kakva očekivanja ima od crno-belih u Evroligi, ali je jedna od tema bila i Evrobasket, koji je ušao u završnicu i nokaut fazu.

Nakon pitanja o očekivanjima za Evrobasket, Laso je dao odgovor koji će oduševiti mnoge u našoj zemlji.

- Pričao sam o ovome sa prijateljem pre neku noć i rekao sam mu da će Srbija da osvoji. Neću to da kažem na srpskoj televiziji, ne bih smeo, ali mislim da Srbija ima velike šanse.

- Mislim da je trener Pešić napravio sjajan posao sa timom, imaju dva velika lidera na terenu sa Micićem i Jokićem, obojica igraju sjajno, ali i ostatak tima igra veoma konstantno, Lučić, Kalinić... svako dobro radi svoj posao. Zbog toga su verovatno jedan od favorita, ali biće sve otvoreno, igra se na jednu utakmicu, Slovenija ima sjajne igrače, Grčka naravno, Litvanija, Španija, Hrvatska takoše... Sve može da bude moguće u jednoj utakmici, ali mislim da Srbija ima velike šanse ove godine - poručio je Pablo Laso.

Podsetimo, Srbija u osmini finala igra protiv Italije. U projektovanom četvrtfinalu rival je Turska ili Francuska, a u polufinalu Slovenija, a verovatno najspektakularnije finale bilo bi ukoliko bi došlo do duela Srbije i Grčke odnosno sadašnjeg i MVP-a NBA lige Nikole Jokića protiv Janisa Adetokumba.

Ovo je i satnica sa parovima osmine finala Evrobasketa:

SUBOTA

12.00 Turska - Francuska

14.45 Slovenija - Belgija

18.00 Nemačka - Crna Gora

20.45 Španija - Litvanija

NEDELJA

12.00 Ukrajina - Poljska

14.45 Finska - Hrvatska

18.00 Srbija - Italija

20.45 Grčka - Češka

(Telegraf.rs)

Video: Ivana Španović nastavlja karijeru i nakon Pariza: Otkrila šta je značila misterizona poruka

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA