"Ovo je samo priprema za Berlin, ne polećemo, ne opuštamo se": Kalinić na zemlji posle "torpedovanja" Finaca

 
 
  • 0

Srbija je ponovo postigla 100 poena

Sjajna igra košarkaške reprezentacije Srbije protiv Finske rezultirala je "stotkom" pred odlično popunjenom "O2 Arenom" u Pragu i ubedljivom pobedom od +30 - 100:70.

Jedan od igrača koji je večeras dao sve od sebe na terenu bio je i Nikola Kalinić, koji je na konferenciji za medije ukratko prokomentarisao svoje viđenje.

- Bili smo dobro, osećali smo se sjajno, pogađali smo sve što smo mogli, ali ovo je bila samo priprema za Berlin i najvažnije utakmice - rekao je za početak Kalinić.

Dobio je Nikola pitanje od Izraelaca po pitanju sutrašnjeg međusobnog meča.

- Mislim da je očigledno da je Avdija lider. Znamo Mekela, Pninija, Madara, da su svi dobri. Gledaćemo tim, uzećemo ih za ozbiljno, ali se pripremamo za najvažniji deo posla u Berlinu. 

Traži selektor Pešić agresivnu igru od početka do kraja, pa je novinare zanimao da li se igrači toliko troše.

- Ne razumem baš pitanje, ali moramo da se potrošimo, zato smo tu, selektor Pešić traži da budemo agresivni. To je nekad moguće, nekad nije, zavisi od godina, od svega ostalog. Pokušavamo da ispunimo zahteve, ne opuštamo se, ne letimo. Dve bitne pobede smo imali i u kvalifikacijama, to izgleda dobro i mi sve više prihvatamo principe, a on navike i to sve izgleda bolje. To nam je cilj, da napredujemo. 

Video: Pronašli smo čuvene Brke iz TV prenosa utakmica Srbije na Eurobasketu: Oni su glavna atrakcija

(Telegraf.rs)

Video: Delije poslale jasnu poruku igračima pred večiti derbi

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA