"Neverovatno! Stvarno prelepo": Vasa Micić opčinjen srpskim navijačima nakon prve pobede na EP

 
 ≫ 
  • 0

Srpski navijači su napravili šou u Pragu, a to se i Miciću svidelo

Srpski plejmejker Vasilije Micić istakao je nakon prve pobede na Eurobasketu da je najvažnija pobeda, ali i da se već vrše pripreme za duel sa Česima u Pragu koji sledi već sutra od 17.30 časova.

- Ne može uvek biti prosto i jednostavno, jer svaki tim ima priliku da se bori i pobedi. Danas su oni ušli rasterećeni sa dosta otvorenih šuteva, ali svi moraju da budu svesni da se nijedna utakmica ne dobija u petom, desetom ili petnaestom, nego u poslednjem minutu. Verujem da svako od nas to zna. Imali smo debitanske nastupe koji će im značiti mnogo za iskustvo, tako da je najvažnija pobeda i da se ohlade glave kako bi se spremili za narednu utakmicu.

Uspeo je Vasa lako da dođe i do dabl-dabl učinka i bude jedan od glavnih Orlova.

- Iskreno, ja nikad ne planiram utakmicu i nemam pojma svoju statistiku, pokušavam da igram u trenutku, pogotovo protiv ekipe koja ima puno talenta kao što je ova, nema potrebe da jurim neku statistiku. Znam da imam veliku odgovornost i trudim se da uključim svakog koga mogu. Drago mi je da sam ostvario dabl-dabl, ali se nadam da je svaki igrač osetio bar malo ovoge entuzijazma koji je atipičan za ovo prvenstvo.

Česi su naredni protivnici, a pretrpeli su poraz u prvom kolu od Poljaka.

- Čar ovog prvenstva je da ništa ne znači posle jedne utakmice, ništa nije gotovo, pogotovo oni koji igraju pred svojom publikom. Za nas je najvažnije da se spremimo fizički, jer ova utakmica nije delovalo toliko teško koliko je fizički bila iscrpljujuća i da se spremimo za sutra. 

Srpski navijači su napravili šou u Pragu, a to se i Miciću svidelo.

- Neverovatno! Stvarno je bilo prelepo, pogotovo ovaj kraj sa koreografijom, ali to je poznato za sve nas kao naciju i jako se radujem tome. Ova pesma je poznata za mnoge naše sportiste, tako i za mene - zaključio je Micić.

Video: Ne možeš pored Jokića da budeš prvi strelac ekipe: Marinković se našalio posle pobede Srbije

(Telegraf.rs)

Video: Najbolji potezi meča Napretka i Mladosti u prvom poluvremenu

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA