Organizator razgalio Srbe u Pragu: Sa razglasa se čula jedna pesma koja je ubacila naše navijače u trans!

 
 ≫ 
  • 1

Reč je o pesmi Gale "Freed from desire" koju su naši navijači, ali i simpatizeri Fulama, namenili Aleksandru Mitroviću, fudbalskom reprezentativcu

Košarkaška reprezentacija Srbije trijumfovala je u prvom meču na Evrobasketu protiv Holandije, a organizator meča u Pragu je u jednom momentu, pri kraju susreta, pustio jednu numeru koja je totalno raspalila navijače srpske selekcije.

Reč je o pesmi Gale "Freed from desire" koju su naši navijači, ali i simpatizeri Fulama, namenili Aleksandru Mitroviću, fudbalskom reprezentativcu.

Nakon što se numera "primila", di džej je nakon toga još minimum pet puta pustio tu "stvar", a svaki put je dobijao i skandiranje i odgovor.

Video: Navijači Srbije napravili ludnicu ispred hale u Pragu

(Telegraf.rs)

Video: Najbolji potezi meča Napretka i Mladosti u prvom poluvremenu

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Prelepo

    2. septembar 2022 | 23:44

    Lepo vece,lepa igra nasih kosarkasa...jos lepsi navijaci...lepo su navijali,a lepo se i zabavljali...lepa je i pesma...ako i treba tako... Da nam dj pusti jos jednom tu pesmu nakon osvojenog zlata...pa i mi pored malih ekrana da zapevamo...da se daleko cujemo😁🙂🙂 Samo napred,samo hrabro...

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA