Štimac pun samopouzdanja pred nokaut fazu: Srbija nikad ne kalkuliše, ne zanima nas rezultat meča Turska - Letonija! (VIDEO)

 
 ≫ 
  • 0

Centar Orlova ističe da naš tim ne zanimaju kalkulacije niti ishod meča Turska - Letonija

Centar reprezentacije Srbije Vladimir Štimac bio je zadovoljan posle pobede nad Belgijom i istakao je da Orlovi mirne glave idu u nokaut fazu i da ih ne zanimaju kalkulacije niti ishod meča Turska - Letonija, od koga zavisi da li će biti 1. ili 2. u grupi. Ako Letonija pobedi, Srbija je prva i ide na Mađarsku, a ako Turci slave, završiće na 2. mestu i igraće protiv Crne Gore u osmini finala.

>>> Bogdan objasnio zašto je opet imao veliku minutažu, i odlično odgovorio na pitanje da li više želi pobedu Turske ili Letonije (VIDEO)

>>> Rekli su mu da je savršen tandem sa Bogdanom, a Marjanović je bio preskroman (VIDEO)

- Ne slažem se da je ovo bila laka ekipa, to su igrači koji su igrali na visokom nivou, ali sada su na zalasku karijere, taj Ervel, Tabu, svi ih znamo... Mislim da smo zasluženo pobedili i da mirne glave idemo u nokaut fazu - rekao je Štimac posle meča sa Belgijom i ističe da ih ne zanima kalkulisanje pred meč Litvanije i Turske (19.45 RTS).

- Gledaćemo meč, ali nas ne zanima, ne kalkulišemo, idemo da dobijemo svaku utakmicu.

Foto: Tanjug/AP

Štimac je posebno apostrofirao to što na svakom meču neko novi iskoči i da doprinos pobedi.

- To nas čini srećnim jer svaki put neko iskoči, odigra bolje, diže onog ko je standardan, najvažnije je da mi rastemo kao ekipa, i da pobedimo svakoga, a ko će šta da uradi individualno to je manje važno.

On ističe i da nije problem to što će se nakon grupne faze takmičenje preseliti u drugu halu, u evropskom delu Istanbula.

- Mi smo domaći što smo igrali ovde, ali ista je arena, sve je isto ljudi, teren je isti i koševi su isti.

Dok je Štimac davao izjavu u pozadini je Boban Marjanović čekao da stane na red pred kamerama, a u jednom trenutku je uhvaćen u kadru kako se zamislo.

Pogledajte njegovu izjavu snimanu telefonom Motorola Z2 Play.

(Izveštači Telegrafa sa Eurobasketa Bojana Mekić i Dragutin Stojmenović)

Video: Aleksandar Jovanović nezadovoljan posle derbija: Čiji je interes da se Partizan dovede u ovo stanje

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA