≫ 

Vreme čitanja: oko 1 min.

Jirgen Klop se javio sa Eura, objavio slike sa poznatima, ali tu nije bilo mesta i za Piksija

E. S.

Vreme čitanja: oko 1 min.

Legendarni trener se javio sa Olimpijskog stadiona

  • 2
Jirgen Klop, Denis Šruder Foto: Instagram.com/kloppo

Jirgen Klop je zvanično počeo svoj odmor od fudbala, pošto je napustio Liverpul posle devet godina i rekao je da će narednih godinu dana da odmara.

Kao legenda fudbala, Klop je dobio poziv da prisustvuje Evropskom prvenstvu koje je organizovala njegova Nemačka, a na svom Instagramu je objavio fotografije sa Olimpijskog stadiona i impresije sa finala.

Zanimljivo je da je Klop tokom finala sreo i selektora Srbije, Dragana Stojkovića Piksija, a te fotografije je Piksi objavio na svom Instagramu.

Ipak, Piksi se nije našao i na Instagramu Klopa, koji je umesto selektora Srbije objavio fotografije sa engleskim muzičarem Edom Širanom, nemačkim košarkašem Denisom Šruderom, kao i nemačkim rukometašima Jurijem Norom i Davidom Špetom.

- Utisci i neki sjajni ljudi od sinoć - poručio je Klop uz fotografije.

Podsetimo, selektor Dragan Stojković Piksi je rekao nakon fotografije sa Klopom i još nekoliko velikana poput Fabija Kapela i Arsena Vengera, da su mu svi oni rekli da Srbija "nije igrala tako loše".

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • PDJ

    15. jul 2024 | 19:03

    Top naslov! Ahahhahha

  • Luuk

    15. jul 2024 | 22:18

    Garant ga ovaj saban od selektora vukao za rukav da se slikaju.. Pa izmislio priču kako su svi oni rekli da Srbija nije loše igrala🙃🙃🙃🤣🤣🤣

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA