Vreme čitanja: oko 1 min.

Surova istina Radeta Bogdanovića posle finala Eura: "Znam da nas ovo sve boli zbog Novaka Đokovića..."

D. U.

Vreme čitanja: oko 1 min.

Jake reči komentatora RTS-a

  • 11
Rade Bogdanović Printskrin: RTS

Fudbaleri Španije pobedili su Englesku sa 2:1 u finalu Evropskog prvenstva, čime su upotpunili fenomenalan dan za španski sport, jer je prethodno Karlos Alkaraz došao do titule na Vimbldonu savladavši Novaka Đokovića u finalu sa 3:0.

Posle finala Evropskog prvenstva, stručni konsultant RTS-a, Rade Bogdanović, istakao je da je pobedila mladost, a dotakao se upravo i Novaka.

Krenuo je Bogdanović od Gereta Sautgejta, koji je pre prvenstva najavio da odlazi sa mesta selektora Engleske ukoliko ne osvoji titulu, a deluje da je tu između redova pecnuo i našeg selektora Dragan Stojkovića Piksija, jer je rekao da smo se svega naslušali kod nas kada je u pitanju novi ugovor koji dobija jedan selektor.

- Hajde da mu verujemo da ima obraz, ali obzirom da smo se mi svega nagledali i naslušali, ne bi me iznenadilo da potpiše novi ugovor, ali dobro... Kejn je plaćen oko 90 miliona evra, a on dao jedan gol iz penala.

Nakon konstatacije da je davao golove u Bajernu, ironično je prokomentarisao, a onda se vratio na "španski dan".

- Tamo je baš teško davati... Ali, realno, gledajući ovo je španski dan. Jednostavno danas je pobedila mladost, bez obzira što to nas boli kao građane Srbije zbog Novaka Đokovića, ali mladost je pobedila, danas je realno i Španija kao država pobedila jer je prepoznala još davnih dana, a to je bilo 1995-1996 kad su doneli plan u razvoju sporta i evo to se njima vraća. Ovo je treća titula šampiona Evrope od 2008. godine, malo li je - r

- Osvajaće, talentovani su, vole sport, jako su skromni, vidite ovu decu, oni ubiše koliko kvaliteta imaju i koliko su skromni - zaključio je Rade Bogdanović.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • M01

    15. jul 2024 | 08:26

    Rade ko i uvjek ….u metu 👍👍👍

  • Влада

    14. jul 2024 | 23:45

    Радету дати Уговор са РТС-ом најмање на 4 године! Свака реч му је на месту! Краљ!

  • Mira

    15. jul 2024 | 03:45

    Rade ovo ti nije trebalo. Po kojim parametrima si nam ti merilo ! Mladost je pobedila?? Da li si upucen da je operisao koleno pre mesec dana. Covek je stigao do finala. Znaci da ga pustimo niz vodu ? Sad treba bas da ga podrzimo kad izgubi. Legendo nasa. Mi smo uz tebe !

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA