Piksi otišao da gleda finale Eura, pa se pohvalio slikama s Kapelom: "Srbija je dobro izgledala na EP"

 
D. U.
D. U.
 
 ≫ 
 
Čitanje: oko 1 min.
  • 14

Zanimljiv susret selektora Orlova sa jednim od najvećih trenera svih vremena

Selektor Srbije Dragan Stojković Piksi otputovao je u Berlin, gde će pratiti finale Evropskog prvenstva između Španije i Engleske, koje je na programu na Olimpijskom stadionu od 21.00.

Sigurno da se i sam Piksi nadao da na finalu bude u nešto drugačoj ulozi, a ne kao gledalac, ali za to je morao da vodi ekipu mnogo bolje.

Ipak, može bar da se "pravda" da je bio u grupi sa Englezima, koji igraju finale, i koje je, kako je naveo u izveštaju koji je podneo Fudbalskom savezu Srbije, naterao da se brane 70 minuta u toj utakmici.

Zanimljiv je bio i susret koji je Piksi imao u Berlinu. Naleteo je na jednog od najvećih trenera svih vremena - Fabija Kapela.

On je i proćaskao sa legendarnim Italijanom, a Piksi se i pohvalio fotografijama koje je objavio FSS na svom profilu na Instagramu.

- Srdačan susret velikih prijatelja, Fabija Kapela i Dragana Stojkovića, u Berlinu, gde će prisustvovati finalnoj utakmici EURO 2024 između Španije i Engleske.

- U prijatnom razgovoru sa selektorom Stojkovićem Kapelo je konstatovao da je reprezentacija Srbije dosta dobro izgledala na Evropskom prvenstvu u Nemačkoj i da je, po njegovom mišljenju, Orlovima malo nedostajalo za plasman u osminu finala.

- Kapelo je našoj reprezentaciji poželeo mnogo sreće i uspeha u „A” diviziji Lige nacija, a naročito u kvalifikacijama za Svetsko prvenstvo 2026. godine, uz poruku da navijači Srbije imaju dosta razloga za optimizam u narednom periodu - navedeno je na profilu FSS na Instagramu.

(Telegraf.rs)

Video: Dok je pomoćni trener OFK Beograda davao izjavu sa tribina čulo se "Šamrok Stanoje, Šamrok Stanoje"

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Života

    14. jul 2024 | 16:40

    Srbija je izgledala kao najgori tim na ep, niko i ništa nas ne može ubediti u suprotno!

  • P.S

    14. jul 2024 | 17:29

    Srbija je izgledals smesno.Ovaj Pixi nas jos zeza

  • struchnyakowsky

    14. jul 2024 | 16:45

    treba da vidi drugo poluvreme utakmice polufinala kopa amerika columbija : urugvaj

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA