Hari Kejn sa 0 trofeja u karijeri dao izjavu pred finale: "Menjao bih sva ostvarenja u karijeri za EURO..."

 
S. L.
S. L.
 
 
Čitanje: oko 1 min.
  • 0

A, šta i imaš da menjaš?

Gotovo je i još jedno Evropsko prvenstvo, tačnije, ostalo je još samo finale između Engleske i Španije, gde je teško i dodeliti nekome epitet favorita u ovom meču. I jedni i drugi su s pravom u ovom meču, a pravo je pitanje - ko će biti bolji.

Naravno, obe ekipe vide svoje adute pred ovaj duel, a u sklopu konferencije za isti se oglasio i Hari Kejn, napadač iz Engleske koji je imao i pomalo čudnu izjavu.

Naime, Hari Kejn je fudbaler koji tokom karijere nije osvojio nijednu titulu, a na ovom prvenstvu je do sada postigao tek jedan gol.

Ipak, on kaže da bi menjao sva svoja ostvarenja za pobedu u finalu...

- Nije nikakva tajna to da još nisam osvojio nijedan timski trofej. Svakom godinom koja prolazi više sam odlučan i motivisan da do promenim. Sutra uveče imam priliku da osvojim jedan od najznačajnijih ikada i ispišem istoriju sa svojom zemljom. Veoma sam ponosan što sam Englez. Menjao bih sve što sam do sada ostvario u karijeri za pobedu. Spreman sam za utakmicu i da sutrašnje veče učinim posebnim - ističe Kejn.

Pitanje je - šta on to i ima da menja?

(Telegraf.rs)

Video: Pejić: "Moliću Vasa na kolenima da se ne penzioniše"

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA