Defanzivac Španije pred finale Eura: "Gol Jamala protiv Francuske mnogo govori o njemu"

 
L. I.
L. I.
 
 
Čitanje: oko 1 min.
  • 0

"Furija" će igrati za pehar

Ostala je još jedna utakmica na Evropskom prvenstvu u fudbalu, a u finalu prvenstva Starog kontinenta sastaće se Engleska i Španija.

Pred pomenuti duel svoja očekivanja izneo je defanzivac "furije", Dani Vivijan.

- Osećamo se kao pobednici svakog dana, ali na Euru ne moramo da se osećamo kao pobednici. Mislim da i u ovoj situaciji moramo da idemo korak po korak. Moramo da se pripremimo za sledeći meč na isti način kako to činimo svakog dana. Nije bilo lako putovanje, vizualizujemo sebe kako radimo ono što smo i do sada radili dok smo postizali sve što smo postigli - započeo je Vivijan.

U svom izlaganju apostrofirao je od koga preti najveća opasnost po njegovu ekipu.

- On je jedan od najboljih napadača, ako ne i najboljih. Engleski napadači su igrači koji mogu da naprave razliku na bilo kom delu terena. Mogu da naštete rivalu čak i kada ne igraju fluidno. Oni imaju taj kvalitet koji pravi iskru na terenu. Moraćemo da budemo veoma oprezni - nastavio je defanzivac.

Takođe, on je pohvalio i dvojicu svojih saigrača - Lamina Jamala i Nika Vilijamsa.

- Njih dvojica znaju kako da uživaju i da se zabave. Odlično sarađuju i to svima nama ostalima donosi mnogo radosti. Obojica su izvanredni igrači koji se na terenu fenomenalno zabavljaju i veoma sam srećan sto vidim da je to tako - rekao je Vivijan, a zatim još jednom pohvalno govorio o Jamalu.

- Taj gol protiv Francuza mnogo govori o njemu samom. To je bio naš najlošiji period u meču. Tek što smo primili gol, svi smo pokušavali da nešto uradimo. I baš u tom najlošijem momentu za nas, on je postigao fenomenalan gol. I mislim da smo od tog momenta postali mnogo bolji. To je bez sumnje bio ključni momenat.

(Telegraf.rs)

Video: Prva izjava selektora Dragana Stojkovića Piksija po dolasku u Beograd

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA