Održana sednica IO, FSS potvrdio: Piksiju puna podrška, usvojeno pravilo dva bonusa!

 
S. J.
S. J.
 
 ≫ 
 
Čitanje: oko 2 min.
  • 13

Selektor nacionalnog tima, Dragan Stojković Piksi ostaće na toj poziciji u narednom periodu

Održana je sednica Izvršnog odbora Fudbalskog saveza Srbije, a na njoj je potvrđeno ono o čemu se pisalo poslednjih dana.

Selektor nacionalnog tima, Dragan Stojković Piksi ostaće na toj poziciji u narednom periodu, uz punu podršku čelnika Saveza, a uz to, usvojeno je i pravilo o dva bonusa u SLS i PLS, koje je poslednjih dana podiglo veliku buru.

Takođe, usvojene su i propozicije zakmičenja za novu sezonu, a o svemu se i FSS oglasio saopštenjem, koje prenosimo u celosti.

- Održana je sednica Izvršnog odbora Fudbalskog saveza Srbije potem video-konferencijske veze i doneto je nekoliko važnih odluka. Posle detaljnog izveštaja selektora „A“ reprezentacije Srbije o učešću na Prvenstvu Evrope u Nemačkoj, potvrđeno je poverenje i data maksimalna podrška Draganu Stojkoviću u ispunjavanju narednih ciljeva koji se nalaze pred najboljim nacionalnim timom, a to je predstojeći ciklus utakmica u Ligi nacija gde će akcenat biti na uigravanju i pripremi tima za kvalifikacije koje donose plasman na Prvenstvo sveta u SAD, Meksiku i Kanadi 2026. godine. Izvršni odbor je jednoglasno usvojio izveštaj selektora Stojkovića koji je predsednika Džajića i članove najodogovornijeg tela naše fudbalske organizacije upoznao sa planovima u narednom periodu i činjenicom da će već u septembarskom terminu doći do značajnih promena u igračkom kadru naše „A“ reprezentacije.

- Sredinom avgusta, selektor Stojković biće na raspolaganju predstavnicima medija za odgovore na sva pitanja. Podsetimo, našu „A“ reprezentaciju prve obaveze u novom ciklusu Lige nacija očekuju u septembru protiv Španije u Beogradu i Danske u Kopenhagenu. Izvršni odbor FSS prihvatio je predlog Zajednice klubova Super i Prve lige Srbije da u sezoni 2024/25 svaki klub mora da ima dva bonus igrača u svojoj postavi. Usvojene su Propozicije takmičenja za prvenstvo Super i Prve lige za takmičarsku sezonu 2024/25. Doneta je odluka o izboru članova Sudijske komisije Fudbalskog saveza Srbije koju će činiti predsednik Dejan Santrač i članovi Boško Jovanetić, Milan Jeremić, Branko Pavlović i Vladimir Nedeljković - stoji u saopštenju.

(Telegraf.rs)

Video: Prva izjava selektora Dragana Stojkovića Piksija po dolasku u Beograd

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Markoniiii

    12. jul 2024 | 13:26

    Kakva država,takav i fudbal....Da nije smešno,bilo bi tužno....

  • Momo

    12. jul 2024 | 13:23

    Definitivno u Srbiji potvrđeno "fudbal i onih unutra i okolo nema dodirnih tački sa sportom" !!! Navedene samo keš interesuje !!!

  • Treba

    12. jul 2024 | 13:14

    Da vas je sramota.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA