Pogledajte u kakvom raju na Mikonosu uz devojku lepoticu uživa srpski reprezentativac posle Eura

 
D. U.
D. U.
 
 ≫ 
 
Čitanje: oko 1 min.
  • 0

Lazar Samardžić "puni baterije" pred start nove sezone

Mnogi srpski reprezentativci otišli su po završetu Evropskog prvenstva na odmor, a među njima je i Lazar Samardžić, koji je za navijače bio jedna od retkih svetlih tačaka.

On je sa svojom devojkom, bratom i prijateljima otputovao na jedno od omiljenih mesta za fudbalere širom planete, ali i za sam krem džetseta i sveta poznatih - grčko ostrvo Mikonos.

Bajkovite plaže, fenomenalna arhitektura i unikatni glavni grad Hora, ali i neverovatne žurke i noćni život kakav se prepričava magnet su za poznate, kojima nije problem i to što su cene na ovom ostrvu paprene.

Imali smo već prilike da vidimo kako Samardžić uživa sa devojkom na plaži Namos, na kojoj par ležaljki do mora košta 1.000 evra, dok flaša pića može da dostigne cenu i od nekoliko desetina hiljada evra.

Sada je Samardžić uz svoju devojku Enisu objavio i deo bajkovitog odmora i njihovog zajedničkog kutka na Mikonosu.

Pogledajte i kako to izgleda u galeriji:

Samardžić je inače "tražena roba" na fudbalskom tržištu i ne bi bilo iznenađenje da ga uskoro vidimo u dresu drugog kluba. Za sada su najkonkretniji bili Fenerbahče i Lacio.

(Telegraf.rs)

Video: Stojković: Nisam primetio nijednu ozbiljnu šansu Danske, a ni naš raspad sistema

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA