Novi skandal na Euru: Saka igrao rukom pre penala Engleza, ni sudija, ni VAR ovo nisu videli

 
S. G.
S. G.
 
 ≫ 
 
Čitanje: oko 1 min.
  • 7

Detalj koji je mogao da promeni tok meča...

Fudbalska reprezentacija Engleske plasirala se u finale Evropskog prvenstva u fudbalu pošto je u polufinalnom duelu savladala Holandiju, i to posle golova Kejna i Votkinsa. 

Sam uvod u meč prišao je Holanđanima koji su bili bolji rival na terenu, a poveli su posle prelepog gola Simonsa. Ipak, sve se promenilo u 18. minutu kada je dosuđen penal za Enlesku.

Sudija Feliks Cvajer, posle intervencije VAR-a, odlučio je da dosudi najstrožu kaznu, a njegovui odluku mnogi su doveli u pitanje.

Uz to, na društvenim mrežama pojavio se snimak na kojem se vidi da u istoj akciji, malo pre nego je lopta došla do Kejna, Saka je igrao rukom u kaznenom prostoru. Ni sudija, ni VAR ovo nisu videli, već je jedanaesterac dosuđen posle udarca Kejna, kada ga je Damfrajs "potkačio" i oborio.

(Telegraf.rs)

Video: "Ovim završavamo špansku sapunicu...": Čović prokomentarisao situaciju oko Petruševa

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Brk

    11. jul 2024 | 09:07

    Var ti je kao Haski tribunal,sudi kome kada i kako hoće a to sto svet gleda može da se uvazi ali u opste i ne mora....glupost neviđena.Nemcima 2 čista penala nisu dosuđena protiv Španaca zbog igre rukom oba puta,čisto,vidljivo i to Nemcima,domaćinima EP pod izgovorom da to "nije dovoljno" za penal!? Pa cemu onda mi bedurija da se nadamo,kojoj pravdi osim Božijoj?

  • Џокс

    11. jul 2024 | 09:38

    Ово је најлошије првенство што си тиче фудбала и суђења у историји.

  • Hogsr

    11. jul 2024 | 10:18

    KOLIKO KRADJE NA OVOM EP DA JE STRASNO....ENGLEZI NEZASLUZENO U FINALU.....TREBA IH PROTERATI ...SUDIJE SU KATASTROFA

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA