Ni Sunce ne prži kao Staša! Oca joj zovu da bude selektor Srbije, a ona se slikala gola i zapalila Instagram

 
S. L.
S. L.
 
 ≫ 
 
Čitanje: oko 1 min.
  • 9

Ni Sunce ne preži kao Staša!

Fudbalska reprezentacija Srbije je doživela pravi neuspeh na Evropskom prvenstvu, pošto je završila učešće u grupnoj fazi sa samo dva osvojena boda iako su ambicije naše selekcije bile mnogo veće na ovom takmičenju. Zbog toga se povelo pitanje o smeni selektora, a jedan od potencijalnih kandidata je i Slaviša Jokanović, čija ćerka Staša je zapalila Instagram svojim golišavim fotkama.

Staša Jokanović je neko ko već dugo, dugo "grmi" na Instagramu, gde se ne libi da pokaže svoje telo koje vrvi od čistog seksepila, a i ovoga puta je odlučila da još jednom jednostavno "zapali" društvene mreže i to ni manje ni više nego slikama u toplesu.

Ona uživa u svom odmoru na Ibici, ali nije moglo da prođe bez fotki u kojima pozira, dok na gornjem delu tela nema doslovno ništa. Rukama je prekrivala svoje grudi, dok je potom pozirala i dok su je slikali sa leđa. Reklo bi se da jednostavno uživa u životu.

Kako izgleda odmor Staše Jokanović možete pogledati u galeriji u nastavku teksta.

(Telegraf.rs)

Video: Gordan Petrić za Telegraf otkrio kako je Partizan doveo Jokanovića

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA