Skrivio penal, zaustavio loptu na gol-liniji i pogodio prečku za 13 minuta u polufinalu EP

 
M. M.
M. M.
 
 
Čitanje: oko 1 min.
  • 0

Kakva sekvenca Damfrisa

Defanzivac Holandije Denzel Damfris neko je ko je, bez sumnje, obeležio prvo poluvreme utakmice polufinala Evropskog prvenstva koje je njegova selekcija igrala protiv Engleske!

Čak ne ni poluvreme, već 13 minuta tokom kojih je skrivio penal, spasio čist gol Engleske i zaustavio loptu na gol-liniji, a zatim pogdio prečku.

Damfris je bio taj koji je u 17. minutu udario Harija Kejna u kaznenom prostoru, nakon čega je sudija Feliks Cvajer na intervenciju iz VAR sobe odlučio da promeni odluku i pokaže na belu tačku (pogledajte OVDE).

Kerj je bio precizan u 18. minutu, a samo pet minuta kasnije Fil Foden je mogao u potpunosti da preokrene rezultat. Provukao je loptu kroz noge golmanu Holandije, da bi Damfris bio taj koji je sprečio Gordi albion da povedu (pogledajte OVDE).

Na kraju, Damfris je u 30. minutu odlično skočio posle kornera sa desne strane, ali je pogodio samo prečku gola koji je branio Džordan Pikford (pogledajte OVDE).

Damfris je, inače, fudbaler Intera, ima 28 godina i odigrao je skoro 60 utakmica za Oranje.

(Telegraf.rs)

Video: Milojević posle Benfike: "Mi nismo ovde da igramo polufinale i finale Lige šampiona

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA