"Ovo je sramotna odluka": Bivši reprezentativci Engleske smatraju da nije bio penal nad Kejnom

 
M. M.
M. M.
 
 
Čitanje: oko 1 min.
  • 2

Složni su Nevil i Karager kada je odluka sudije Cvajera u pitanju

Penal koji je fudbalska reprezentacija Engleske dobila u polufinalu Evropskog prvenstva protiv Holandije izazvala je velike kontroverze, te mnogi smatraju da do njega nije trebalo da dođe!

Identičnog mišljenja su i Geri Nevil i Džejmi Karager, nekadašnji reprezentativci Gordog albiona koji sada rade kao fudbalski analitičari i komentatori.

Nevil, bivši as Mančester junajteda, odigrao je za Englesku 85 mečeva, Karager kao legenda Liverpula nastupao je za nacionalni tim na 38 utakmica, a obojica su složni da faul Damfrisa nad Kejnom nije postojao.

- Kao nekadašnji defanzivac, mislim da je to sramotna odluka - poručio je Nevil tokom programa uživo, dok je Karager samo "tvitnuo" da ovo nikada nije penal.

Imao je svoje mišljenje o ovom penalu i srpski fudbalski analitičar Rade Bogdanović.

- Što se tiče penala, sramota je za UEFA da nam prezentuje ovakve sudije, prosto nije korektno. Ja kao centarfor mogu da kažem, došao sam do lopte, mogao sam da šutnem, nije igrač uticao kako ću da šutnem. Da je bilo kontakta posle mog šuta, lopta je već bila iznad prečke kad je bio sam kontakt, i to je bila savijena desna noga odbrambenog igrača Holandija i taj kontakt je bio minoran i mizeran, po mom mišljenju nije bio uslov za penal. Mislim da je ovo suđenje jako, jako loše.

(Telegraf.rs)

Video: Milojević posle Benfike: "Mi nismo ovde da igramo polufinale i finale Lige šampiona

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • 😅

    10. jul 2024 | 23:14

    Penal je čist kao suza.

  • 🌴

    11. jul 2024 | 10:15

    Nije bio ni gol protiv nas jer je dat tako sto je nas igrac pregazen i bio je faul ali pegavcima se mora ici u susret.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA