Pogledajte prvi gol nekog francuskog fudbalera iz igre na ovom Euru: Verovali ili ne, pao je tek u polufinalu!

 
S. T.
S. T.
 
 
Čitanje: oko 1 min.
  • 0

Kolo Muani je bio strelac

Nisu Francuzi dali ama baš nijedan gol iz igre, tačnije niti jedan njihov fudbaler to nije učinio - ni u grupnoj fazi, ni u osmini finala, ni u četvrtfinalu Eura! Svi golovi do sada za Trikolore su bili ili penali ili autogolovi, ali se baš u polufinalu konačno jedan igrač Galskih petlova upisao na spisak.

Igrao se osmi minut utakmice kada su Francuzi iznenađujuće uspeli rano da povedu protiv Španije posle jedne vrlo, vrlo dobre akcije koja je krenula sa desne strane terena.

Loptu je na grudi primio Kilijan Embape, odradio pola posla, a Španci su se žalili da je potencijalno smirio loptu rukom.

Proverio je to i VAR i presudio da je to čista glupost, a sjajni Francuz je centrirao i poslao loptu u peterac, gde je sačekao Kolo Muani!

On je glavom nadskočio sve ostale i smestio loptu u mrežu za erupciju oduševljenja mnogobrojnih navijača Francuske.

Podsetimo, Francuska je dobila Austriju autogolom, protiv Holandije je Embape dao gol sa penala, kao i protiv Poljske, dok je na meču sa Belgijancima viđen novi autogol, dok ih sa Portugalcima nije ni bilo do penal serije.

Pogledajte, dakle, prvi gol nekog Francuza na ovom Euru u snimku koji je u vesti.

(Telegraf.rs)

Video: Šurbatović: Ne verujem da Stojković može da preokrene stvari, odlazim sa funkcije

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA