NEMA GREŠKE: Koji god model da izaberete - pobednik ste!

 
B. M.
B. M.
 
 
Čitanje: oko 3 min.
  • 0

Ovo leto donelo nam je svima posebno uzbuđenje - konačno smo ispratiti nastup srpske reprezentacije na UEFA EURO 2024™ takmičenju nakon 24 godina čekanja!

Kao EURO 2024 globalni partner, Hisense je spremio sjajnu ponudu u kojoj u okviru kampanje Svežina za sva čula učestvuju svi klima uređaji ovog proizvođača. Uz zdraviji, čistiji i hladniji vazduh Hisense klima uređaja lepše ćete navijati, završavati svakodnevne obaveze, ali i odmarati prijatnije i kvalitetnije.

Zvaničan klima uređaj UEFA EURO 2024™

Iako se odmah izdvaja na prvi pogled zbog svog dizajna i karakteristika - Hisense Energy Pro X - je i zvaničan klima uređaj UEFA EURO 2024™ fudbalskog prvenstva. Modeli iz ove serije već su dostupni i u Srbiji, a do kraja jula i oni su, kao i svi ostali Hisense modeli, obuhvaćeni kampanjom Svežina za sva čula, jer Hisense veruje da sve što radi treba da učini vaš život lakšim, boljim i zabavnijim.

Hisense Energy Pro X je pametni Full DC inverter klima uređaj najviše energetske oznake, koji štedi do 50 odsto električne energije tokom rada. Zahvaljujući odličnim karakteristikama, koje prevazilaze klasične klima uređaje, definiše se čak i kao toplotna pumpa vazduh-vazduh.

Hisense Foto: Hisense/Promo

Napredne opcije nude ne samo upravljanje pomoću Wi-Fi mreže, uz aplikaciju ConnectLife na srpskom jeziku, nego i glasom - jednostavnim davanjem komandi. Zahvaljujući ovim opcijama Hisense Energy Pro X možete da aktivirate na putu do kuće, odakle god poželite, kako bi vas kada stignete tamo sačekala savršena temperatura i prijatno okruženje.

Hisense Energy Pro X je izuzetno tih, tokom rada proizvodi „buku“ od samo 18 decibela. Osim što je vrlo tih i neće vam smetati dok navijate ili spavate, ovaj klima uređaj poseduje AI SMART funkcije, koje mu omogućavaju da detektuje temperaturu i vlažnost vazduha u prostoriji i podesi ih da budu optimalne.

Ne morate da brinete ni o virusima i bakterijama, jer ih efekat HI-NANO sterilizacije uklanja pomoću koncentrovanih jona, savršeno pogodnih za stvaranje kvalitetnog i zdravog vazduha. Takav vazduh u prostoriji neće biti težak za udisanje ni tokom dužih perioda korišćenja. Zbog jake emisije jona može efikasno da eliminiše 99 odsto čestica H1N1 virusa (SARS-CoV-2) za dva sata. To je zvanično i dokazala francuska Texcell laboratorija. U poređenju sa običnom plazmom, proizvodi duplo manje ozona (0,007 mg/m3) i ne oštećuje okolinu.

Hisense Energy Pro koristi nekoliko vrsta filtera za zdraviji, čistiji i lepši vazduh, i to antibakterijski, karbonski filter, filter sa ugljenom, pa uspešno uklanjaj i duvanski dim. Osim automatskog prečišćavanja vazduha, ovaj klima uređaj ima i opciju samočišćenja unutrašnje i spoljne jedinice, koja omogućava da se kroz proces čišćenja u pet faza uklone ne samo nečistoće, nego da se neutrališu i nakupljene bakterije i drugi mikroorganizmi na unutrašnjosti aparata.

Značajna novost je i TMS Comfort Control System, tehnologija koja izračunava parametre okruženja u zatvorenom prostoru koji najviše odgovaraju korisnicima. Na osnovu šest parametara: temperature, vlažnosti, brzine izduvavanja vazduha, toplotnog zračenja, količine odeće i aktivnosti korisnika, Hisense Energy Pro X inteligentno kontroliše temperaturu, vlažnost i brzinu izduvavanja vazduha.

Spisak pametnih funkcija se ovde ne završava, jer Hisense Energy Pro X nudi i multidimenzinalno usmeravanje vazduha, kako bi se on kretao tačno onako kako je vama u svakom trenutku potrebno, a na raspolaganju je i SmartEye sistem, koji detektuje ljude u prostoriji i vazduh usmerava tako da nikome ne smeta i ne „bije“ u bilo koga direktno. Ova opcija nazvana je Avoid/Follow mode i predstavlja jednu od najzanimljivijih na novoj generaciji Hisense klima uređaja premijum klase.

Hisense Energy Pro X je najefikasniji klima uređaj i poseduje sertifikaciju A+++ i za grejanje i za hlađenje, a moguće ga je koristiti i na temperaturama do minus 22 stepena Celzijusa.

Na domaćem tržištu Hisense je, uveren u kvalitet i ovog proizvoda, omogućio produženu garanciju na kompresor od pet godina za sve kupce. Hisense Energy Pro X možete potražiti na Hisense Srbija sajtu ili na vreme otići u Hisense / Gorenje studio i odabrati svoj model kako biste na vreme kreirali sjajnu atmosferu za uživanje u najvažnijoj sporednoj stvari tokom leta!

(Telegraf.rs/PR)

Video: Jago otkrio kome je bila namenjena poruka na Tviteru: "Neki ljudi su mi pisali ružne reči..."

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA