Selektor Francuske se iznervirao kad su mu rekli da su im mečevi dosadni: "Idite onda gledajte nešto drugo"

 
S. J.
S. J.
 
 
Čitanje: oko 1 min.
  • 0

Trikolori su postigli jedan gol iz penala, uz dva autogola protivničkih igrača, dok su u polufinale prošli posle pobede nakon jedanaesteraca protiv Portugala

Fudbalska reprezentacija Francuske od 21.00 igra polufinale Evropskog prvenstva protiv selekcije Španije.

Interesantno, utisak je da Francuzi nisu pokazali gotovo ništa na ovom turniru, pogotovo ako se uzme u obzir da su do polufinala došli bez ijednog pogotka iz igre.

Trikolori su postigli jedan gol iz penala, uz dva autogola protivničkih igrača, dok su u polufinale prošli posle pobede nakon jedanaesteraca protiv Portugala.

Na konferenciji za medije pred meč sa Španijom, selektor Didije Dešam govorio je o mnogim temama, a jedan švedski novinar, upitao ga je "da li razume kritike na račun dosadne igre", na šta je usledio žustar odgovor.

- Vi ste Šveđanin, jeste li sigurni? Vi definitivno živite u Francuskoj! Ako vam je dosadno, pogledajte nešto drugo, u redu je. Ne morate da gledate! To je poseban Euro za sve, sa manjim brojem golova nego u prošlosti. Imamo mogućnost da podelimo emocije, da obradujemo Francuze našim rezultatima. E sad, ako je Šveđanima dosadno, meni je to baš svejedno - odbrusio je Dešam.

(Telegraf.rs)

Video: Prva izjava selektora Dragana Stojkovića Piksija po dolasku u Beograd

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA