Dokaz da su Ronalda stigle godine: Ovo se Kristijanu nikada nije desilo, drugi podatak će vas posebno šokirati

 
S. I.
S. I.
 
 ≫ 
 
Čitanje: oko 1 min.
  • 7

Ipak ima 39 godina...

Neslavno su fudbaleri Portugalije okončali učešće na Evropskom prvenstvu, posle penala su morali da pruže ruku Francuskoj, koja im se tako osvetila za poraz u finalu 2016. godine.

Ispadanje u četvrtfinalu označilo je verovatno i kraj ljubavi između Kristijana Ronalda i Evropskih prvenstava, pošto će jedan od najboljih igrača ikada sledeće godine napuniti 40. I dalje postoji mogućnost da zaigra na Svetskom...

Bilo kako bilo, emotivne scene posle duela i zagrljaj sa Pepeom prikazali su kraj jedne ere, koju će svakako pamtiti po toj tituli iz 2016, ali i drugim velikim uspesima. Dvadeset poslednjih godina svakako su najbolje u istoriji selekcije sa krajnjeg jugozapada Starog kontinenta.

Koliko su godine zapravo sustigle napadača dovoljno govore i podaci da je ovo bio prvi turnir na kom nije dao niti jedan pogodak. Nešto što je bilo nezamislivo pa čak i u Kataru 2022.

Osim toga, drugi podatak je pomalo iznenadio sve ljubitelje fudbala, pošto je Kristijano u nokaut rundama zaključno sa poslednjom utakmicom dao samo tri gola! Učinak na 21 duelu koji je zaista ispod nivoa očekivanja.

Najboljem strelcu u istoriji reprezentacije se ipak malo šta može zameriti. Brojke svakako govore za sebe, a on je na 212 duela za Portugal dao 130 golova.

(Telegraf.rs)

Video: Protivnički treneri opsedali Ronalda za selfi: Njemu je prekipelo od toga

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Vitez Koja

    6. jul 2024 | 10:47

    Veliki naklon za jednog od najboljih fudbalera svih vremena za sve što je uradio do sada, jer teško da ćemo ga više gledati u Evropi.

  • dobro je da su

    6. jul 2024 | 15:06

    očekivanja ispunili sergej i rekorder mitrović

  • ispunio očekivanja

    6. jul 2024 | 15:05

    rekorder mitar na dva zadnja mundijala i sada na euro24

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA