"Plače Ronaldo, plače Feliks... Ana, žao mi je": Nova hit opaska Radeta Bogdanovića posle ispadanja Portugala

 
S. J.
S. J.
 
 
Čitanje: oko 1 min.
  • 28

Ono što je zanimljivo, jeste i da bi ovo možda moglo biti i poslednje Evropsko prvenstvo na kojem smo gledali Kristijana Ronalda

Fudbalska reprezentacija Portugala okončala je učešće na Evropskom prvenstvu porazom od Francuske posle boljeg izvođenja jedanaesteraca.

Ono što je zanimljivo, jeste i da bi ovo možda moglo biti i poslednje Evropsko prvenstvo na kojem smo gledali Kristijana Ronalda, a zanimljiv komentar imao je Rade Bogdanović, gostujući u emisiji "Svi igraju, fudbal pobeđuje" na RTS-u.

- Pogodio jeste Dembele, ali nismo se nagledali suza Portugalaca. Ja ne znam da li smo se nagledali ovoliko suza... Plače Portugal, plače Ronaldo, plače Feliks, ali plače i Ana Vjetrović, kojoj je Feliks ljubimac, eto... Ana žao mi je... - rekao je Rade Bogdanović.

Podsetimo, Francuska će u polufinalu igrati protiv Španije, koja je prethodno slavila protiv Nemačke sa 2:1, posle boljeg izvođenja jedanaesteraca.

(Telegraf.rs)

Video: Prva izjava selektora Dragana Stojkovića Piksija po dolasku u Beograd

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • SetFun

    6. jul 2024 | 00:28

    Poceo je da preteruje.Ne mora uveknda ima neku opasku i zamerku.Prva utakmica je bila fantasticna,a i druga je bila jako dobra.Ali on opet kao neke zamerke ima.Gotivio sam ga,ali sad se okurazio i poceonje da preteruje.

  • Mrki

    6. jul 2024 | 06:12

    Nema Portugal za čim da žali. Penali su sreća,ali iza toga vidimo jedan Portugal koji je ozbiljna fudbalska sila godinama unazad,vidi se želja igrača,znanje,rad ... zato i nisu tugovali,svesni su da im niko ,ništa,ne može zameriti.

  • Make

    6. jul 2024 | 07:54

    Utakmica 0 . Od fudbala smo malo šta videli ,ovo prvenstvo nema zvezde a ni kvalitet. Kako se finale primiče igre sve lošije .

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA