Vreme čitanja: oko 1 min.

Hrvat tvrdi: Srbin mora da ima ove 3 stvari! Fudbaleri nemaju, ali kad bi poveli pesmu o Vojvodi Sinđeliću...

S. L.

Vreme čitanja: oko 1 min.

On ističe da Đoković to ima, ali da fudbaleri nemaju

  • 17
Đoković i fudbaleri Foto: Tanjug/AP/Ariel Schalit, Miguel MEDINA / AFP / Profimedia

Fudbalska reprezentacija Srbije je doživela pravi neuspeh na Evropskom prvenstvu u fudbalu, gde je ispala već u grupnoj fazi sa osvojena samo dva boda i tako je ostala na poslednjem mestu u grupi, dok je ujedno i jedna od najgorih ekipa na ovom turniru. Postavlja se pitanje, ko je krivac, ali, teško je uperiti prst samo u jednoga, dok se na društvenim mrežama pojavila i zanimljiva analiza našeg tima.

Naravno, posle bitke je lako biti general, međutim, snimak koji se nalazi na društvenim mrežama datira još od 23. juna, što znači da je viđen pred meč Srbije i Danske, u kom su Orlovi i završili učešće na Evropskom prvenstvu.

Naime, u čuvenom hrvatskom podkastu koji nosi naziv "Podcast Inkubator", gostovali su "Loš" i "Desni", dok je Loš, iliti Ivan Ivković dao i jednu analizu, odnosno, objasnio je šta to nedostaje Srbiji.

On je istakao da tri stvari čine Srbina pravim, a da naši fudbaleri nemaju nijednu od tih.

- Srbin pravi mora imati tri stvari. Moraš imati pušku, ikonu i gusle. I onda si Srbin pravi, ja vidim da ti igrači nemaju ništa od toga. Nisu Srbi pravi, ja vidim da bi trebalo da se održi predavanja o srpstvu i kulturi njihovoj. Biti Srbin, kad bi malo poveli pesmu o Vojvodi Sinđeliću. Đoković je SRbin pravi, ima gard, ima ovo ja protiv svih, malo kosovska bitka, razumeš. Ako si ti Srbin, ne bi bilo problema, ni bi se zamarli sa ovim budalaštinama, igralo bi se kako treba.

(Telegraf.rs)

Video: Šurbatović: Ne verujem da Stojković može da preokrene stvari, odlazim sa funkcije

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Гоги

    3. jul 2024 | 11:24

    Овај Хрват бише зна о Србској историји и јунацима од свих наших фудбалечића већина ових не зна ни шта имсе налази у суседном селу...

  • Зоран

    3. jul 2024 | 11:18

    Слажем се, То је оно о чему сам стално говорио мора у сваком играчу да ври србство, идентитет, сећање на наша стратишта, Сваки играч мора да усади у себи културу сећања на наше мученике од турске колонизације па на вамо. Такође култ реорезентације се гради кроз национални набој кроз национални жар.

  • Daki

    3. jul 2024 | 11:56

    Hrvati nam mnogo sole pamet, a zapostavljaju činjenicu da su imali MNOGO sreće i da imaju igrača koji se radja jednom u sto godina, Luku Modrića. U narednom periodu će ili da potvrde da su bez njega malo bolji od nas ili ce da me demantuju... Videćemo koliko će im patriotizam pomoći bez njega u timu...

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA