≫ 

Vreme čitanja: oko 1 min.

"Ovaj sudija je uzeo mesto srpskim na Evropskom prvenstvu": Dejan Nedić opleo po UEFA posle velike greške

S. I.

Vreme čitanja: oko 1 min.

Oštre reči sudijskog eksperta

  • 14
RTS Sabor narodne muzike Foto: Nikola Tomić

Odličan meč gledali smo za sam kraj osmine finala Evropskog prvenstva u fudbalu, ali je nažalost jedan tim morao da ispadne. Austrija svoje šanse nije iskoristila u dovoljnoj meri, pa je Turska čekirala kartu za najboljih osam.

Nakon meča, u emisiji na RTS-u posvećenoj šampionatu Starog kontinenta, u analizi suđenja je Dejan Nedić istakao da je Feliks Cvajer napravio ogromnu grešku prekinuvši opasan napad Rumunije u duelu sa Holandijom.

Tom prilikom je sudijski ekspert istakao da je nedopustivo da arbitar koji je nekada učestvovao u nečasnim radnjama sudi na Evropskom prvenstvu i dodao da je on zauzeo mesto srpskim sudijama.

- Ovo emisiju posvećujemo našim sudijama Srđanu Jovanoviću, Urošu Stojkoviću i Milanu Mihajloviću koji nisu pozvani na Evro. Ne želimo da gledamo Nemca koji je kažnjavan za nečasno ponašanje dok je sudio u trećoj ligi Nemačke. Uzeo je mesto našim momcima i napravio danas katastrofalnu grešku. Sprečio je obećavajuću kontru Rumuna, sviravši nepostojeći faul, iako je bio dobro pozicioniran. To ne sme da se desi - rekao je Nedić u emisiji.

(Telegraf.rs)

Video: Pogledajte novi haos navijača Engleske u pabovima u Londonu kada su videli gol Belingema

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • GNS

    3. jul 2024 | 00:12

    Pa Terzic i Zvezda ne daju nasem najboljem sudiji Jovanovicu da sudi derbi.A savez ga u tome nije zastitio.Kako da ide na Evropsko tako sto sudi Javor-Napredak ?’!Zvezda je privatizovala fudbal u Srbiji.7 godina prvaci nijednog igraca nisu dali za reprezentaciju !!

  • Prosvetitelj

    3. jul 2024 | 09:14

    Rade ih "ubio". Celu srpsku sudijsku organizaciju. Nedić pile u kučinama. "Majstor" kao diže i hvali Srđana Jovanovića a organizacijom mu upravljaju maderaši iz Ljutice Bogdana koji su najodgovorniji što Jovanović ne sudi u Nemačkoj. Prava kaljuga. Fuj! 🤢🤮

  • нибрС

    3. jul 2024 | 09:07

    Ал' пази ово, лик наводне не смије да коментарише домаћу лигу а у све друго се мијеша и коментарише...

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA