≫ 

Vreme čitanja: oko 1 min.

"Sedi, prima platu i ne pita se ništa": Matijašević prozvao funkcionera FSS

D. U.

Vreme čitanja: oko 1 min.

Glavni operativac Čukaričkog prokomentarisao ispadanje Orlova

  • 5
FSS, Fudbalski savez Srbije Foto: MN Press/Nebojša Paraušić

Sportski direktor Čukaričkog, Vladimir Matijašević dao je intervju za klupski sajt, gde je sumirao pripreme Čukaričkog do sada, i najavio da će tim sa Banovog brda ponovo igrati Evropu.

Osvrnuo se tokom intervjua Matijašević i na nedavno završen Euro za srpsku reprezentaciju, gde se dotakao i organizacije unutar samog Saveza, gde je i sam bio svojevremeno, a odakle se povukao posle neuspeha, kada se Srbija nije plasirala na Euro 2020. godine, kada je ispala od Škotske na penale.

Matijašević smatra da funkcija direktora A tima ne treba da postoji i da ona treba da se ukine, a nju trenutno obavlja bivši golman i legenda Zvezde, Stevan Dika Stojanović.

- Prvi sam, povukao nogu u FSS posle ispadanja od Škotske. Mišljenja sam da direktor reprezentacije ne bi trebalo da postoji, jer se ništa ne pita. Sedi prima platu, daje neke predloge i balansira kad se „posvađaju“. Selektor je Bog u svakoj reprezentaciji. Direktor može da bude za mlađe kategorije. Bio sam tu dve godine u vreme korone, ne mogu da kažem Tumbaković je tu napravio rezultat, pobedili smo Norvešku, a onda smo nesrećno izgubili od Škotske. Ipak, to nije alibi. Rez mora da se napravi. Od tada se ništa nije promenilo, ostala je ista ekipa, došao je neko možda još neko. Eto dobili smo Portugaliju. To se promenilo - poručio je Matijašević.

Vladimir Matijašević Foto: MN Press/Ivica Veselinov

(Telegraf.rs)

Video: Šurbatović: Ne verujem da Stojković može da preokrene stvari, odlazim sa funkcije

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Xzxxxx

    2. jul 2024 | 23:30

    Nedimovic se bas odrao od posla,radi po 12sati,skautira igrace...a prima bar 10 soma evrica msecno

  • Nenad

    3. jul 2024 | 17:42

    Svi napolje iz FSS,počevši od Dzajica pa nadalje...Nemanja Vidić za predsednika FSS

  • ⚽️

    3. jul 2024 | 10:28

    Treba dobra " M E T L A " za FSS, inace ostajemo u smecu ⚽️ sa 🤥❗️ Ovo sto nam se desaje, to je samo repriza iz proslih godina. LUDILO i PROPAST 🇷🇸⚽️ !!!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA