Vreme čitanja: oko 1 min.

"Svi znamo na šta je Tadić mislio": Strahinja Pavlović o izjavi kapitena u Nemačkoj koja je uzburkala duhove

Vreme čitanja: oko 1 min.

Defanzivac ističe da je atmosfera u ekipi bila sjajna

  • 1
Dušan Tadić, Strahinja Pavlović Foto: MN Press/Marko Metlas

Strahinja Pavlović je igrač koji je jedan od retkih uz golmana Predraga Rajkovića koji je zaslužio pozitivnu ocenu za nastup na Evropskom prvenstvu u Nemačkoj.

Nakon nekoliko dana pošto su se slegli utisci, Strahinja je dao izjavu za Sportal, gde je pričao i o atmosferi u ekipi, a dotakao se i izjave Dušana Tadića, koji je javno kritikovao selektora Dragana Stojkovića Piksija za odluku što nije počeo meč.

- Iskreno, jako mi je krivo što se uvek negde u medijima priča o atmosferi na lošem načinu. Mogu da kažem da je atmosfera izvanredna. Ja sam ovde već četiri godine i moram da kažem da svaki put kada se odazovem za reprezentaciju, jedva čekam da dođem tu, između ostalog i zbog atmosfere. Posle situacije sa Dućom, niko mu ništa nije zamerio. Sve je bilo normalno, imali smo sastanak, gde je on izjavio da nije trebao baš tako da izjavi. Svi znamo na šta je on mislio, pa nikakvih problema nije bilo - rekao je Pavlović za Sportal.

- Svi smo sami po sobama. Svako hoće neku svoju privatnost, ali normalno je da smo po ceo dan s nekim. Konkretno ja sam nerazdvojan s Petrom (Ratkov), Ducom (Vlahović) i Blekijem (Milenković). To je naša mini ekipica I najviše vremena provodimo zajedno, ali naravno i sa ostalima smo provodili svo slobodno vreme - dodao je defanzivac.

(Telegraf.rs)

Video: Dušan Tadić odgovorio Radetu Bogdanoviću na prozivku za penziju

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • EL NINJO

    2. jul 2024 | 18:20

    Zašto mislite da nas uopšte zanima atmosfera u timu? Ono kao super nam je zezamo se, jbo fudbal kad se mora trčati

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA