Vreme čitanja: oko 1 min.

Ovo niko nije video: Kek dobio crveni karton posle penala Ronalda, napravio je potez koji se ne prašta

M. M.

Vreme čitanja: oko 1 min.

Sve se dešavalo u pauzi između dva produžetka

  • 1
Matjaž Kek Printskrin: X/@sportsscandals1

Dok su svi bili zaokupljeni penalom koji je Kristijano Ronaldo promašio u 105. minutu i suzama koje su potom usledile, malo ko je primetio da je selektor fudbalske reprezentacije Slovenije Matjaž Kek dobio crveni karton i nije vodio ekipu do samog kraja!

Ta situacija se prosto nije videla u direktnom televizijskom prenosu, potvrda da se nešto desilo stigla je na sajtu UEFA, da bi posle utakmice stiglo objašnjenje zbog čega je Danijele Orsato posla Keka van terena.

Razlog za to je Kekov bes zbog dosuđenog penala za Portugalce, kada je ušao u teren i krenuo u raspravu sa Orsatom, a vrhunac svega je to što je rukom dodirnuo jednog od njegovih pomoćnika. A to je potez koji se ne prašta.

Slovenija je i bez keka bila sjajna, u finišu drugog produžetka su imali zicer za pobedu, ali je Diogo Košta zaustavio udarac Benjamina Šeška. Potom je portugalski golman blisao u penal seriji i odveo je svoju selekciju dalje.

- Kada izgubiš nakon izvođenja jedanaesteraca protiv reprezentacije kakva je Portugal, ostaje neki žal. Porazi se ne slave. Bila je ovo prava utakmica s nesretnim završetkom. Ponosan sam što vodim momke sa karakterom - rekao je Kek posle meča.

(Telegraf.rs)

Video: Policija razdvojila srpske i danske navijače u suprotne smerove, tenzija u Minhenu

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA