≫ 

Vreme čitanja: oko 1 min.

"Nadimak mu je Deda": Sudijski ekspert Dejan Nedić nasmejao sve u studiju posle drame na Euru

S. I.

Vreme čitanja: oko 1 min.

Italijan je najverovatnije završio karijeru

  • 2
Dejan Nedić Foto: Printskrin / RTS

Fudbaleri Portugalije preživeli su utakmicu sa Slovenijom u osmini finala Evropskog prvenstva i nakon 0:0, posle boljeg izvođenja penala eliminisali rivala sa 3:0.

Nije Jan Oblak uspeo da ponovi magiju i opet skine penal, kao što je to učinio Kristijanu Ronaldu u prvom produžetku, pa je njegovu magiju preuzeo Diogo Košta i postao je junak svog tima.

Mnogo se pričalo u prvi mah o dosuđenom jedanaestercu za Portugalce koji nije iskorišćem, ali je sudijski ekspert Dejan Nedić na RTS-u razrešio sve dileme.

Italijan je najverovatnije odsudio svoj poslednji meč u karijeri, pošto se povredio, a Nedić je otkrio i njegov zanimljiv nadimak.

- Imamo toliko vremena da pošaljemo u penziju i da se zahvalimo legendarnom Danijeleu Orsatu, koji je u 114. minutu, vi to niste videli, povredio zadnju ložu i poslednjih šest minuta je na iskustvo sudio sa centra terena. Čovek sa 49, blizu 50 godina, odsuditi 120 minuta, i to na ovaj način, odsuditi kazneni udarac koji u prvom minutu nismo mogli da vidimo, ali je bio, šaljemo ga u penziju... Nadimak mu je "Deda", tako ga svi zovu - izjavio je Dejan Nedić.

(Telegraf.rs)

Video: Pogledajte novi haos navijača Engleske u pabovima u Londonu kada su videli gol Belingema

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA