≫ 

Vreme čitanja: oko 1 min.

Rade Bogdanović surov prema Slovencima i Šešku: Ovo su dve najveće greške koje je selektor Kek napravio

S. G.

Vreme čitanja: oko 1 min.

  • 11
Rade Bogdanović Foto: RTS / Printscreen

Fudbaleri Portugala plasirali su se u četvrtfinale Evropskog prvenstva pošto su posle produžetaka i penala savladali ekipu Slovenije. 

Meč su obeležili odlična odbrana Slovenije, promašen penal Ronalda, kao i neverovatni Jan Oblak koji je zaustavio udarac Portugalca. Na kraju Slovenija nije uspela da prođe među osam najboljih ekipa pošto je Diogo Košta odbranio.

Posle meča, stručni konsultant u studiju RTS-a Rade Bogdanović je analizirao igru Slovenije, kao i promašaje Šeška.

- Ja bih bio sretan da su Slovenci prošli. Na kraju, sitnice su odlučile meč. Kada četiri utakmice ne izgubite, pored ovakvog fajta... Međutim, neiskustvo. Ne može trener da uvede dvojicu, a jedan ima psihičkih problema. Najgori mogući izbor selektora Keka je da dva levonoga fudbalera uvedeš.

- Šeško? Momak, kad ćeš ako nećeš večeras. Pobegneš, ne šutneš, nego zgužvaš loptu levom nogom. To je presudilo večerašnju utakmicu. U idelanom momentu je mogao da reši, ali nije.

- Najgore što može da uradi jeste da "telefonira". Položaj telom je govorio gde će da šutira. Mogao je sve da radi isto kao u prvoj situaciji kao sa Pepeom, da uđe u liniju, to je faul... Igrač vredi 50 miliona, a zgužva loptu levom nogom - zaključio je Bogdanović.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • SLOBODAN

    2. jul 2024 | 08:41

    MOŽETE DA GA NE VOLITE SJAJAN JE

  • Raso

    2. jul 2024 | 07:07

    Haha...opet ovaj pjevcic komentarise ozbiljne ljude. Pa dajte vise ljudi, uozbiljite se. Dokle vise da u eter pustate rialiti zvijezde. Pa nije RTS Prva TV pa da sebi moze dozvoliti takve karikature. Pored imena kao sto su Rajevac, Muslin, Jokanovic oni zovu starletane trenerakog posla.

  • BOBA

    2. jul 2024 | 09:11

    Zašto Bogdanović ne ode u trenere ako sve zna,zarađivao bi kao Piksi sigurno,a sada pametuje,posle bitke lako je biti general,doduše Šeško je posle greške Pepea imao zicer,telefonirao gde će šutirati a idealna situacija je bila da prebaci loptu na levu nogu i ušeta se u gol,naučen igrač,Pižon Petrović je to uradio u Danskoj,finta šuta,lažnjak i gol,tako rade pravi majstori

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA