≫ 

Vreme čitanja: oko 1 min.

Englezi okružili Španca, pa zapevali "zabranjenu pesmu": Ovaj izašao iz kola i sam prebio njih 10

D. U.

Vreme čitanja: oko 1 min.

Nemile scene na ulicama Benidorma

  • 6
Navijači Engleske, Benidorm, tuča Printskrin: Instagram.com/@NeedToKnow_NTK

Gde god se pojave na letovalištima, Englezi prave probleme, a tako je bilo i u španskom Benidormu, popularnom letovalištu u Španiji.

Nakon verovatno mnogo alkohola, Englezi su se razgalili, a dodatno je na to uticao i plasman u četvrtfinale Evropskog prvenstva posle neviđene drame protiv Slovaka, gde su se izvukli spektakularnim golom Džuda Belingema u 95. minutu, da bi posle i Kejn produžetku potvrdio plasman među najboljih osam.

Englezi koji su otputovali na letovanje u Benidorm, slavili su dugo u noć na ulicama grada. U jednom momentu su zatvorili i kolovoz, pa su napravili problem i lokalcima.

Jedan od njih je hteo da prođe kolima, ali su Englezi blokirali ulicu, pevali i skakali oko njegovog automobila. Na sve to se nadovezala i pesma koja je zabranjena među navijačiam na stadionima, a Englezi vole da je pevaju "Deset nemačkih bombardera".

Nakon toga, Špancu je "prekipelo" izašao je iz kola i krenuo u obračnu redom sa Englezima.

Lupao je šamare u udarao pesnice jednom, pa drugom, trećem... Faktički se sam tukao sa desetoricom, a Englezi su bili prestrašeni, jer je momak bio prilično krupan, a očigledno i spreman za tuču.

Pogledajte kako je to izgledalo:

(Telegraf.rs)

Video: Bolesna pesma škotskih navijača o Hariju Kejnu

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA