≫ 

Vreme čitanja: oko 1 min.

Marija izazvala haos na EURO, podigla majicu i pokazala gole grudi tokom utakmice

E. S.

Vreme čitanja: oko 1 min.

Sve zbog Engleske...

  • 3

Na utakmicu između Engleske i Slovačke očigledno je došla samo sa jednim ciljem - da stekne popularnost, što je, na kraju, Marija Forostina i uspela da uradi!

Devojka koja ima ukrajinske korene i koja sebe u javnosti predstavlja kroz "funkciju" di-džeja, privukla je veliku pažnju u nedelju popodne zbog toga što je pokazala gole grudi na tribinama.

Kako je sama priznala, ovo joj je bila prva utakmica na kojoj je prisustvovala i odlučila je da ostane nezaboravna. Ujedno, oduševila je ostale navijače koji su se nalazili pored nje u Gelzenkirhenu.

- Nikada do sada nisam bila fudbalska navijačica. Imala sam neverovatnu priliku da odem na utakmicu između Engleske i Slovačke i prokletno je nemoguće biti pospan ili neraspoložen tokom meča, energija je neverovatna, ljudi skandiraju i navijaju za svoje zemlje. Ja lično navijam za Engleze - poručila je.

Pored toga što radi kao di-džej, Marija zarađuje novac tako što "reklamira" golišav sadržaj, te otuda i ne čudi što je pokazala gole grudi na tribinama.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Kole

    1. jul 2024 | 11:27

    Po čemu je ova posebna? Ni lepa, ni zgodna, a po najmanje pametna!

  • VAR

    1. jul 2024 | 12:48

    Ako moze VAR da pomogne, odnosno da zumira medjunozje. Mislim da ima kvrgu.

  • Delija iz Valjeva

    1. jul 2024 | 12:04

    Šta je ovo među nogama??? Pa ovo je trandža!!!!!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA