Vreme čitanja: oko 1 min.

Kejn posle drame sa Slovacima: "Neki naši navijači i protivnici potcenjuju duh ove ekipe"

S. T.

Vreme čitanja: oko 1 min.

Provukli su se Englezi danas...

  • 1
Euro 2024 Engleska Slovačka Foto: Tanjug/AP

Kapiten fudbalske reprezentacije Engleske, Hari Kejn rekao je posle pobede nad Slovačkom posle produžetaka (2:1) i plasman u četvrtfinale Evropskog prvenstva da neki navijači, kao i protivničke ekipe, potcenjuju duh koji ima ova ekipe Engleske.

- Mnogo pričamo o timu koji je napravljen otkad je Geret Sautgejt selektor. Naravno da znamo da možemo da unapredimo stvari, ali neki naši navijači i protivnički timovi potcenjuju duh koji imamo. Gol koji je postigao Džud Belingem je plod nečega što smo radili na treninzima - rekao je napadač Bajerna, a prenosi britanski Bi Bi Si (BBC).

Kejn je rekao i da mu je pobeda nad Slovačkom jedna od najvećih u karijeri.

- Sjajan je osećaj dati gol. Nadam se da ćemo kao ekipa iskoristiti ovu energiju i u četvrtfinalu. Čeka nas Švajcarska koja igra izuzetan takmičarski fudbal, kao uostalom i sve ekipe na turniru - dodao je kapiten Engleske.

Optimističan je Kejn po pitanju konačnog učinka Engleske.

- Na kraju krajeva, ovi turniri su pitanje stanja duha i pronalaska načina da dođete do pobede. Da li je ovo danas bila naša najbolja partija? Nije, ali nastavljali smo da se borimo i kreiramo šanse. Spremni smo da u svakom meču učinimo sve da bismo stigli do pobede - zaključio je Kejn.

(Telegraf.rs/Tanjug)

Video: Šurbatović: Ne verujem da Stojković može da preokrene stvari, odlazim sa funkcije

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Žarkov Dragan

    1. jul 2024 | 09:00

    Jak duh i trebali ste posle utakmice da kažete Slovačka bili ste bolji evo vam prolaz dalje.A ne vi se pravite Englezi i kao da ste osvojili nešto a niste osvojili ništa jel ispadate u sledeću utakmicu sigurno.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA