≫ 

Vreme čitanja: oko 1 min.

Paklena noć i drama u Dortmundu: Policija uhapsila maskirano lice na krovu stadiona, učestvovali i helikopteri

S. G.

Vreme čitanja: oko 1 min.

Zbog toga se kasnilo 53 minuta

  • 1
Nemačka, Dortmund Printscreen: Twitter/@FrNachrichten

U dramatičnom okršaju između Danske i Nemačke na Euro 2024, utakmica je u jednom trenutku prekinuta zbog nezapamćenih vremenskih nepogoda, ali, to nije bilo sve, pošto je maskirano lice, koje nije bilo pripadnik policijskih snaga, bilo na krovu stadiona i izazvalo veliku paniku. 

Naime, kako prenosi Bild, policijska akcija odvijala se na velikim visinama, a u jednom momentu korišćen je u helikopter. Skoro sat vremena policiji je bilo potrebno da uhvati maskiranog muškarca koji se za vreme utakmice Nemačke i Danske popeo na konstrukciju krova stadiona u Dortmundu.

Policijska akcija, uzrokovala je kašnjenje početka drugog poluvremena. Sudija Mihael Oliver je jasno ukazao na krov stadiona dok je razgovarao sa kapitenima Gundoganom i Kasperom Šmajhelom. Tek nakon završetka utakmice, tačno 57 minuta nakon što je maskirani muškarac primećen na neovlaštenom mestu, naoružani policajci su ga uhitili.

- Nemačka policija je sada uhapsila muškarca. U nijednom trenutku nije bilo opasnosti za druge ljude. Još uvek ne možemo dati informacije o identitetu muškarca niti njegovim motivima - izjavila je nemačka policija u nedelju uveče.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA