≫ 

Vreme čitanja: oko 1 min.

Najluđi snimak "potopa" sa meča Nemačka - Danska: Tuku gromovi, meč prekinut, kiša lije, a žurka traje

S. G.

Vreme čitanja: oko 1 min.

To je provod...

  • 0
Navijači Danske Printscreen: Twitter/@berger_pj

Neverovatna situacija viđena je tokom utakmice Nemačke i Danske na Evropskom prvenstvu, koja je  u jednom momentu prekinuta zbog vremenskih nepogoda.

Naime, bilo je oblačno u Dortmundu i pre utakmice, ali "kolaps" i haos ovih razmera malo ko je očekivao. Tako u 36. minutu počela je jaka grmljavina, propraćena munjama i gromovima, što je nateralo Majkla Olivera i sudijski tim da prekinu meč.

I dok su fudbaleri izlazili sa terena, a pauza trajala, zbog kiše koja je lila kao iz kabla, najveći broj navijača gledao je kako da se skloni i nađe neku zaštitu. Barem, tako je bilo sa domaćim navijačima. Sa druge strane, Danci, očigledno navikli na kišu, pevali su kao da se ništa ne dešava, a dvojica navijača iskoristili su priliku za besplatno tuširanje.

Kako je popularni Vesfalen, odnosni Signal Iduna Park kako se sada zove, u Dortmundu "popustio" i počeo da prokišnjava, navijači su to iskoristili za ples po kiši i tuširanje. Naravno, žurka je trajala, samo se za Dance, na kraju, nije dobro završila pošto su poraženi sa 2:0.

Ipak, sigurno je da su se dobro proveli tokom pljuska.

Pogledajte kako je sve izgledalo na licu mesta:

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA