≫ 

Vreme čitanja: oko 1 min.

Rade Bogdanović poslao Piksiju poziv i prozvao ga između redova: "Neka dođe na RTS, taman da ga upoznam"

S. J.

Vreme čitanja: oko 1 min.

Imao je ponovo šta da kaže

  • 53
Rade Bogdanović Printscreen: RTS

Fudbalska reprezentacija Nemačke slavila je protiv Danske sa 2:0, i tako se plasirala u četvrtfinale Evropskog prvenstva.

Nakon susreta, tokom emisije "Svi igraju, fudbal pobeđuje" na RTS-u, komentarisao se i selektor Danske, ali i selektor Srbije, Dragan Stojković Piksi, a u centru pažnje je ponovo bio niko drugi, nego Rade Bogdanović.

- Danci će se sa svojim pozdraviti u ponedeljak. I pozdraviće se. Mislim da će on sam podneti, realno, četiri godine nema pobedu na Evropskom, Svetskom prvenstvu... To je istorija jako velika, to ozbiljni savezi ne trpe, oni to seku odma, za 24 sata. - počeo je Rade, a onda uputio poziv selektoru Stojkoviću:

- I ja bih isto voleo, pošto o fudbalu mnogo pričamo,... Nema šta nismo ispričali, evo Nemanjine ptice smo izanalizirali, pričamo dosta o fudbalu, i ja bih voleo najiskrenije ako može da RTS sa urednikom dogovore dolazak selektora (Dragana Stojkovića Piksija prim.aut) u studio, ovde da pričamo u korektnom, ljudskom, demokratskom tonu, kao što je naša zemlja, kao što su naši ljudi... Merodavni, tu ste vas dvoje, Nemanja... Sjajan primer je bio Dalić, selektor Hrvatske, koji je došao u studio sat i po vremena pričao o svim temama. Ja bih bio prezadovoljan kad bi Zoran Marković, glavni i odgovorni urednik, kad bi nam omogućili... Ovde ima jedna dobra priča, jer mi smo demokratska zemlja, a pogotovo fudbalska tema, ništa ne bi bilo lepše.... A i da ga upoznam... Ja ga nikad nisam upoznao - rekao je Bogdanović.

(Telegraf.rs)

Video: Aleksandar Stanojević posle prvog meča sa priprema u Sloveniji

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Perut

    30. jun 2024 | 00:03

    Uuuuu...Šta mu rek'o....

  • Miroslav

    30. jun 2024 | 00:04

    Nisi ti Piksiju ni do kolena da bi se on spuštao na taj nivo da sa tobom raspravlja javno na tv.

  • Vlado

    30. jun 2024 | 06:15

    Ne brini,nece doci Stojkovic u studio.Toliko je "pun sebe",da mu je ispod casti,da raspravlja o fudbalu(kao sto je to slucaj u svim fudbalskim razvijenim zemljama svijeta)Neka mu posluzi primjer Spaletia,selektora Italije,koji je sinoc okrivio sebe za ispadanje,i preuzeo odgovornist.No nije kriv Stojkovic,on se ponasa tako jer iza njega stoji interesni FSS koji godinama unistava,zbog licnih interesa,sve zdravo u fudbalu Srbije.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA