Vreme čitanja: oko 1 min.

Fudbaler Engleske na EURO provozao bicikl, pa pao i doživeo niz povreda

S. P.

Vreme čitanja: oko 1 min.

Slobodan dan u kampusu nije dobro prošao...

  • 0
Entoni Gordon Foto: Dave Shopland / Shutterstock Editorial / Profimedia

Fudbalski reprezentativac Engleske Entoni Gordon doživeo je peh kada je tokom slobodnog dana pao sa bicikle i zadobio brojne povrede na Evropskom prvenstvu.

Naime, nakon završetka grupne faze, ekipa Engleske dobila je slobodan dan koji su neki iskoristili kako bi provozali biciklu delom kampusa u kome se nalaze.

Međutim, Entoni će tu vožnju bicikle dugo pamtiti pošto je uspeo da izgubi kontrolu nad njom i padne, te doživi brojne povrede.

Kako smo mogli videti, Gordon je doživeo posekotine po bradi, rukama, licu i ostalim delovima tela, te je viđen prizor koji svakako nije prijatan za oko.

- Pao je sa bicikla. Momci su izašli na vožnju biciklom. Ja zapravo nisam bio tamo. Čuo sam za to. Zapravo sam razgovarao sa Entonijem i nisam baš obraćao pažnju… Okrenuo se i onda sam video veliku ranu na njegovoj bradi, ali on je u redu. Dobro je - ispričao je njegov saigrač Mark Gei.

Ekipa je odlučila da se našali povodom ove situacije, te su Gordonu poklonili vreću sa pomoćnim točkovima i kacigom, što je on dočekao sa osmehom na licu.

Za sada nije poznato da li će Gordon nastupiti na narednom meču, ali se na osnovu težine povrede može zaključiti da će biti u konkurenciji.

Engleska je uspela da u nokaut fazu prođe kao prvoplasirana, a tamo ih čeka selekcija Slovačke. Meč se igra u nedelju od 18 časova.

(Telegraf.rs)

Video: Prva izjava selektora Dragana Stojkovića Piksija po dolasku u Beograd

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA