≫ 

Vreme čitanja: oko 1 min.

Hrvat koji je sramno vređao Srbiju i Orlove više neće komentarisati utakmice na Evropskom prvenstvu!

S. L.

Vreme čitanja: oko 1 min.

Ima i svoje razloge

  • 21
Joško Jeličić Foto: Printscreen/Youtube

Hrvatski komentator Joško Jeličić dospeo je u žižu javnosti u Srbiji nakon što je izneo niz žustrih, veoma neprijatnih uvreda na račun fudbalske reprezentacije Srbije, a sada je odlučio da više ne komentariše utakmice na Evropskom prvenstvu.

Jeličić je bio gost u podkastu "Tribina", gde je analizirao grupe na Evropskom prvenstvu, kada je odlučio da oplete po Srbiji.

- Što se tiče Srba, što se tiče ega i njihovih unutrašnjih problema, drago mi je što su na takmičenju. Neće biti dosadno, pogotovo ako izgube u prvoj utakmici, što je i očekivano. Nadam se da se ne raspadaju, onda će biti puno materijala, odavno nismo videli ko je s kim, ko i tako... Šta im je problem, trener im ništa ne donosi za taj tim. Treba da imaju jasniju hijerarhiju, a ne u smislu ko je veća zvezda. Piksija i njegovih izjava, gledali smo ga kako psuje svog igrača u prijateljskoj utakmici, radeći sve ono što nisu imali dugi niz godina i verovatno nikada neće imati kult reprezentacije - rekao je Jeličić.

Ipak, ovaj bivši fudbaler je sada odlučio i da se povuče i prekine saradnju sa HRT-om.

Kao razlog svoje odluke istakao je da je "emotivno ispražnjen", te da više nema snage da radi na ovom Evropskom prvenstvu.

(Telegraf.rs)

Video: Šurbatović: Ne verujem da Stojković može da preokrene stvari, odlazim sa funkcije

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA