≫ 

Vreme čitanja: oko 1 min.

UEFA presekla: Četvorica sudija idu kući sa Evropskog prvenstva zbog loših odluka!

S. L.

Vreme čitanja: oko 1 min.

Ko bi rekao...

  • 0
Evropsko prvenstvo fudbal Francuska - Austrija EURO 2024 Foto: Tanjug/AP

Završena je grupna faza Evropskog prvenstva, a UEFA je odlučila da napravi i jedan rez kada je reč o sudijama sa ovog šampionata, pošto su kući poslati Španci Hesus Hil Manzano, Alehandro Hernandez Hernandez, te Dijego Barbero Sevilja i Anhel Nevado Rodrigez!

Ovu informaciju je preneo španski "Relevo", a njima je UEFA zamerila na jednoj utakmici gde su zajedno sudili.

Bio je to meč prvog kola grupne faze, kada su igrali Austrija i Francuska, gde su Trikolori slavili sa 1:0 nakon auto gola Maksa Vobera, kome je prethodila upravo greška sudija na ovoj utakmici.

Naime, kiks je napravljen kada je Francuska izbacila loptu u korner, a zapravo su dosudili gol-aut, da bi kasnije upravo iz te akcije i pao jedini gol.

Zbog toga su se Austrijanci pobunili, a UEFA je brzo reagovala. Takođe, ni Francuzi nisu bili presrećni zbog sudija, jer su se žalili na oštriju igru svog protivnika, a bilo je čak 24 faula na tom meču.

Hil Manzano je glavni sudija, dok su Barbero Sevilja i Nevado Rodrigez pomoćnici. Kada je reč o Hernandezu Hernandezu, na njemu se tereti i situacija iz meča Škotska - Mađarska, kada nije proveravao situaciju Stjuarta Armstronga.

(Telegraf.rs)

Video: Šurbatović: Ne verujem da Stojković može da preokrene stvari, odlazim sa funkcije

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA