≫ 

Vreme čitanja: oko 1 min.

Potvrđeno Telegrafu: Nedimović prvi podneo ostavku u FSS posle debakla na Euru!

Vreme čitanja: oko 1 min.

Srbija neslavno završila takmičenje na Evropskom prvenstvu

  • 54
Branislav Nedimović Foto: MN Press/Marko Metlaš

Fudbalska reprezentacija Srbije je remijem sa Danskom završila takmičenje na Evropskom prvenstvu u fudbalu. Naša selekcija je prvi put posle 24 godine igrala na prvenstvu Starog kontinenta i nije briljirala, a po eliminaciji sa takmičenja potpredsednik FSS Branislav Nedimović odlučio je da napusti pomenutu funkciju, potvrđeno je Telegrafu.

Orlovi su razočarali izdanjem, a na tri utakmice uspeli su da osvoje svega dva boda i jedanput zatresu mrežu protivnika. Podsećanja radi, jedini gol za našu selekciju postigao je Luka Jović u šestom minutu nadoknade protiv Slovenije.

Selektor Dragan Stojković posle ovakvog izdanja svojih izabranika više nema podršku navijača, te je sve izvesnije da će i on nakon debakla napustiti klupu reprezentacije.

Podsećanja radi, Šurbatović se nakon odlaska Slaviše Kokeze pominjao da bi mogao da postane prvi čovek FSS, ali je nakon kandidature Draga Džajića odlučio da se povuče. te mu je pripala uloga potpredsednika koju je obavljao zajedno sa Nenadom Bjekovićem.

Za narednu nedelju zakazana je sednica Izvršnog odbora FSS, pa će nakon toga stvari biti mnogo jasnije.

(Telegraf.rs)

Video: Prva izjava selektora Dragana Stojkovića Piksija po dolasku u Beograd

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA