≫ 

Vreme čitanja: oko 1 min.

Ovako su fudbaleri Srbije "sleteli" sa Eura: Neki mrtvi ozbiljni, drugi čačkaju telefon, niko da da izjavu

S. T.

Vreme čitanja: oko 1 min.

Šarena atmosfera na dočeku fudbalera

  • 13
Fudbaleri Srbije Foto: Kobra

Fudbaleri Srbije remijem sa Dancima završili su svoju priču na ovogodišnjem Evropskom prvenstvu. Poslednje mesto u grupi i dva osvojena boda nešto je čemu se zasigurno nisu nadali.

Razočaranje uglavnom vlada u srpskoj javnosti zbog rezulata reprezentacije koja je juče doletela u Beograd i oko 23.30 bila na aerodromu "Nikola Tesla".

Nije bilo mnogo navijača koji su došli da dočekaju fudbalere, ali zato jeste novinara, pa je bilo zanimljivo videti i kako se sami igrači osećaju posle celog puta na Euru.

Niko od njih nije želeo da razgovara sa medijima, a u objektivu našeg fotoreportera moglo se videti da vlada šarena atmosfera među njima samima.

I dok je Aleksandar Mitrović bio i više nego raspoložen sa širokim osmehom na licu, sa druge strane su Nikola Milenković i Luka Jović bili "mrtvi ozbiljni", dok je Sergej Milinković-Savić "čačkao" svoj mobilni telefon.

Kapiten Dušan Tadić i napadač Dušan Vlahović samo su pozdravili okupljene, dok su neki poput Saše Lukića odmah rešili da odu ka taksiju ili prevozu.

Pogledajte kako je to izgledalo u našoj galeriji.

(Telegraf.rs)

Video: Šurbatović: Ne verujem da Stojković može da preokrene stvari, odlazim sa funkcije

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Aki

    27. jun 2024 | 10:41

    Pa sramota ih je...ima i od čega,zar ne?!!? Vidite samo kako je Gruzija igrala sinoć protiv Portugalije...eto jedan od razloga za stid!

  • M

    27. jun 2024 | 10:49

    Hrvati ispali, pola ih plače, ne veruju, Modrić grize dres hoće da pukne od muke. Mi ispadnemo, kez od uveta do uveta. E to je ta razlika.

  • Kk

    27. jun 2024 | 10:53

    Kako li bi se Mitrović smejao da smo osvojili trofej kad se ovako smeje na činjenicu da smo u top3 najgore ekipe na turniru? Imaš li ti bar malo stida i obraza?!?!?!? On se smeje ejjjj....

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA