≫ 

Vreme čitanja: oko 2 min.

Srbija oštećena protiv Danske, Nedić "grmeo" u programu: "Sram bilo nesrećnog sudiju, ima problem sa Srbima"

S. T.

Vreme čitanja: oko 2 min.

Bastijan Dankert našao se na tapetu Dejana Nedića

  • 16

Fudbaleri Srbije eliminisani su sa Evropskog prvenstva u fudbalu nakon remija bez golova sa Danskom, ali će ipak donekle ostati gorčina u ustima zbog potencijalno novog nedosuđenog penala u korist Orlova na nekom velikom takmičenju u završnici susreta protiv tima sa Jilanda.

Tada je Aleksandar Mitrović povučen za dres sa leđa od strane jednog defanzivca Danske, pao je na zemlju, ali glavni sudija Fransoa Leteksje nije rešio da dosudi ništa i zapravo je pokazao žuti karton našem napadaču zbog protesta.

Ponovljeni snimak je pokazao da je Mitrović i te kako bio povučen sa leđa, a to je očigledno odlučio da "prespava" i sada svima već dobro poznati Bastijan Dankert iz Nemačke, koji je inače bio akter iz VAR sobe i u "onom" meču sa Švajcarskom 2018. godine kada je glavni sudija bio Feliks Brih.

Očigledno je da Dankert ama baš ništa nije rekao Leteksjeu, a sudijski analitičar Dejan Nedić je u emisiji "Svi igraju, fudbal pobeđuje" besneo i bio je ljući neko ikada na svoje sudijske kolege, kojima je rekao da treba da ih bude sramota.

- Bio sam ljut kao ris! Sinoć nisam hteo mnogo da pričam, a sada kažem da treba da bude sramota onoga koji je danas uradio to, a juče nije! To je Nemac, Bastijan Dankert, koji je poznati VAR sudija. On je danas lepo presudio, kao i prekjuče, nakjuče, samo juče nije hteo da presudi u VAR-u kod oba povlačenja. Nije hteo da ukaže, a ubeđen sam da jeste da bi onaj mali i pošteni Francuz otišao to da vidi. Kažem namerno za njega pošteni, ali za drugog neću da upotrebim taj pridev, jer očigledno da ima neki problem sa nama - grmeo je u programu Nedić.

Bilo kako bilo, sve je to sada iza nas. Srbija je nažalost eliminisana sa Eura, a čekaju nas i brojne promene u srpskom fudbalu.

(Telegraf.rs)

Video: Prva izjava selektora Dragana Stojkovića Piksija po dolasku u Beograd

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • S.S

    27. jun 2024 | 09:31

    Da,da..Evo sudija nam je kriv sto nismo imali ni šut na gol..Dajte molim vas,bilo je žalosno gledati onaj raspad..

  • Neko

    27. jun 2024 | 09:21

    Nama je uvek drugi kriv...sami su krivi jer ne znaju igrat fudbal

  • Bg

    27. jun 2024 | 08:40

    Ma da bre opet sudije krive,pixi ostani

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA