≫ 

Vreme čitanja: oko 1 min.

Evo kako je Šurbatović objasnio skandal za avion Orlova sa šahovnicom: "Nije bio hrvatski"

S. J.

Vreme čitanja: oko 1 min.

Orlove je na aerodromu sačekao veliki broj novinara, a osim selektora Dragana Stojkovića Piksija, i generalni sekretar saveza, Jovan Šurbatović govorio je pred kamerama

  • 26

Fudbalska reprezentacija Srbije doputovala je u Beograd posle ispadanja sa Evropskog prvenstva u Nemačkoj.

Orlove je na aerodromu sačekao veliki broj novinara, a osim selektora Dragana Stojkovića Piksija, i generalni sekretar saveza, Jovan Šurbatović govorio je pred kamerama.

On je prokomentarisao spornu situaciju sa avionom i šahovnicom...

- Nismo poleteli hrvatskim avionom, već nemačkim avionom. Tim menadžer nacionalnog A tima obično angažuje čarter letove za potrebe našeg najboljeg tima u situaciji kada nam nisu dostupni avioni Er srbije. On prikupi ponude u odnosu na ono što su zahtevi stručnog tima, dakle satnice, kapacitet i izabere najbolju opciju. Tako je angažovana kompanija iz Nemačke, avion je bio nemački, međutim ispostavilo se, a mi to nismo znali. Mi smo u avion ulazili kroz tunel, kad smo izašli avion je bio nemački, a izbrendiran našim bojama u unutrašnjosti. Kansije smo u avionu saznali da je bio reguistrovan na hrvatskom - rekao je Šurbatović.

On ej zatim prokomentarisao navode da neki igrači nisu želeli da uđu u avion.

- Niko nije znao ko je ušao u avion, niko nije mogao ni da predpostavi. Ne krivim ni menadžere jer to nisu znali. To nikako nije moglo da se vidi. Kada stvari u sistemu zakažu, ja kao generalni sekretar prihvatam odgovornost, nema nikakvih problema - rekao je on.

(Telegraf.rs)

Video: Prva izjava selektora Dragana Stojkovića Piksija po dolasku u Beograd

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Bane

    27. jun 2024 | 02:28

    Surbatovicu taj avion A319-112 registarske oznake 9A-MUC pripada hrvatskoj avio kompaniji Fly Air41 koja je osnovana 2021 godine u Zagrebu. Sta tu nije jasno???

  • ⚽⚽

    27. jun 2024 | 07:05

    Pazi specijalni avion, vratili bi se oni,, da se ja nešto pitam" autobusom da se prisete kako su nekad živeli i san im je bio da budu,, fudbalerčine" pare, auta ludilo, reprezentacija, a na kraju sve su postigli ali samo im nešto ne ide u reprezentaciji, pa dok se truckaju u busu i čekaju u redu na carini da imaju vremena da razmisle kako da se vrate na fabrička podešavanja.

  • Ајвар и ћевапи

    27. jun 2024 | 05:10

    Сви редом ОТКАЗ од Џајића па до чистачице ве цеова у ФСС

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA