≫ 

Vreme čitanja: oko 1 min.

"Kolega Bogdanoviću, kada završite školu suđenja možemo da pričamo": Urnebesna svađa profesora Nedića i Radeta

S. T.

Vreme čitanja: oko 1 min.

Nisu bili saglasani oko crvenog kartona dodeljenog fudbaleru Češke Republike

  • 18

Fudbaleri Češke Republike ispali su sa Evropskog prvenstva posle poraza od selekcije Turske (1:2) golom Čenka Tosuna u nadoknadi, ali je detalj o kojem se priča sa ovog meča definitivno crveni karton za Antonina Baraka iz 20. minuta.

Fudbaler Češke je tada dobio drugi žuti karton od strane sudije Ištvana Kovača što je u emisiji "Svi igraju, fudbal pobeđuje" na RTS pokušao da objasni sudijski analitičar i profesor Dejan Nedić.

Međutim, fudbalski analitičar, Rade Bogdanović istakao je da nije saglasan sa Nedićevim obrazloženjem, što je ovoga malo i naljutilo.

- Ja se sa tim ne slažem, pošto sam igrao fudbal, na sredini terena, imam žuti karton, nalazim se među dvojicom, prvi dolazim do lopte, nemam nameru - rekao je Bogdanović, kada ga je prekinuo Nedić:

- Kolega Bogdanoviću, vi ste fudbaler, niste sudija! Kada završite školu suđenja, možemo da pričamo! Ovo je međunarodni tim, zato sam odmah istakao imena mojih kolega, znao sam šta me čeka. Niste u pravu! Drugi žuti karton stopostotno! Sigurno, crveni karton! To je stav sudijskog tima, znate vi pravila igre, ali... - rekao je Nedić.

U tom momentu je Rade Bogdanović samo prokomentarisao "prestrogo, prestogo", posle čega je profesor Nedić imao završnu reč:

- To je vaše mišljenje, ali ovo je stav i mišljenje struke. Vi ste igrači i treneri, a mi smo sudije. Hvala i idemo dalje - zaključio je Nedić.

(Telegraf.rs)

Video: Aleksandar Stanojević posle prvog meča sa priprema u Sloveniji

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Pa

    27. jun 2024 | 04:45

    NEDIC kada daje svoje izjave ja prebacujem na drugi program, ne mogu ni da ga gledam a ni da ga slusam naporan 🤢 muka mi dodje od njega. Radetu skidam kapu sve do sada realno komentarise. Rade BRAVO 👍👏👏👏

  • Nedic

    27. jun 2024 | 04:39

    je tako odvratan lik za ⚽️ sa svojim komentarima, muka ga je gledati. Radetu svska cast realno komentarise svaku igru.

  • Sekula

    27. jun 2024 | 07:12

    Ne gotovim Radeta, ali je sada u pravu, kod Čeha bila lopta, šutnuo je i nagazio protivniku nogu. Apsolutno bez namere, bez jakog inteziteta. Nije za drugi žuti karton. Razumem Nedića da su pravila takva, ali lično mislim da su, u ovom slučaju prestroga

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA