≫ 

Vreme čitanja: oko 1 min.

Piksija pitali o pobuni igrača da neće igrati dok je tu: "To pitaj njih, čoveče!"

S. G.

Vreme čitanja: oko 1 min.

Selektor je istakao da su fudbaleri dali svoj maksimum

  • 4

Fudbalska reprezentacija Srbije završila je učešće na Evropskom prvenstvu u Nemačkoj pošto je u odlučujućem meču odigrala nerešeno 0:0 sa selekcijom Danske, a izabranici Dragan Stojkovića Piksija sleteli su u Beograd.

Naime, posle skoro pet sati čekanja Orlovi su oko 23 sada sleteli. Potom, pred novinare je stao selektor Dragan Stojković, a između ostalog, upitan je  za "pobunu" u reprezentaciji i fudbalere Tadića, braću Milinković-Savić, Aleksandra Mitrovića...

- To pitajte njih. Kada vidim zvaničnu izjavu.... Te informacije, dezinformacije neću da komentarišem. Špekulacije... Tražite da pravite probleme gde ih nema. Razumem medije. Čekali ste neupseh, izvolite, udarajte, pljujte, vređajte.

- Ne možeš da kažeš da momci nisu izgarali i da se nisu borili, a to je najvažnija stvar u sportu. da daješ sve od sebe. Ja sam tu da primam udarce. Mislim da sam bio korekta. nemojte da dirate reprezentaciju. Borili su se momci, kapa dole, svakom od njih  - zaključio je Stojković.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Roki

    27. jun 2024 | 06:13

    ....Momci su se borili i dali maksimum od sebe....Kako samo stručno prebacijes krivicu na njih...Hoćeš da kažeš da si ti napravio super taktiku ali su igrači slabog kvaliteta i nisu sproveli tvoju taktiku jer su nesposobni.?????

  • Da

    27. jun 2024 | 10:29

    mi je samo znati sta si bre kao trener video u "GUDELJU" ? ? ? STA ? Koji talenat vidis u njemu ? Da ne nabrajam druge igrace ! U nasem timu mozemo 2-3 igraca izdvojiti i reci, bili su ok za EP ! Delujes nam kao da si se pogubio u svom poslu kao trener !

  • Stojkovicu

    27. jun 2024 | 10:15

    imao si deve prilike SP i EP nisi uspeo. Hvala i DOVIDJENJA ! Ko je odgovoran za ovo sve " FSS " !!!!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA