≫ 

Vreme čitanja: oko 1 min.

Novinari pitali Piksija da li je ostavka moralni čin: "Ajmo sledeće pitanje!"

S. G.
S. L.

Vreme čitanja: oko 1 min.

Selektor je izneo svoj stav

  • 18

Fudbalska reprezentacija Srbije završila je učešće na Evropskom prvenstvu u Nemačkoj pošto je u odlučujućem meču odigrala nerešeno 0:0 sa selekcijom Danske, a izabranici Dragana Stojkovića Piksija sleteli su u Beograd. 

Naime, posle skoro pet sati čekanja Orlovi su poleteli. Prvobitno trebalo je da Orlovi sa aerodroma u Minhenu krenu oko 17 sati. Potom, let je odložen za 19.20, da bi usledilo novo pomeranje za 19.30. Posle novog odlaganja avion je poleteo oko 22 sata i sat i po kasnije stigao u Beograd.

Prvi je pred medije izašao selektor Dragan Stojković, a novinari su ga odmah pitali o ostavci.

- Aj' sledeće pitanje - rekao je Stojković.

Usledilo je pitanje novinara Telegrafa o krivici za neuspeh.

- Ja sam najodgovorniji, ja donosim odluke. Sve što sam uradio, uradio sam najbolje po tim. Od treninga, priprema utakmice, do analiza protivnika, do svega što je u opisu posla. Nemojte da ste toliko... Samo se malo smirite sa pitanjima, nisam ja rijaliti. Ne treba senzacije praviti. Ja sam ponosan na momke kako su predstavili Srbiju. Ne zaboravite, 90% ljudi u Srbiji je smatralo da ćemo "popiti" pet ili šest golova od Engleza - zaključio je selektor.

(Telegraf.rs)

Video: Mitrović otkrio da li će i dalje igrati za reprezentaciju Srbije

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • realno

    26. jun 2024 | 23:55

    I vidimo sad zasto je neuspeh i u Kataru i sad u Nemackoj bio. Njemu je cilj da samo ne primimo 5 golova i da se ne sramotimo eto zasto. Legendo na 2 prvenstva nisi dobio ekipe koji su ispod ili slicnog kvaliteta kao mi Kamerun, Svicarska , Danska, Slovenija. Covece u kvalifikacijama za Euro 2x smo igrali x sa bugarima 2x nas dobili madjari, mucili se u obe utakmice sa crnogorcima i u 1. utakmici sa litvanijom smo bili ravnopravni sa njima.... Uzeo si milion sad pusti nekog drugog tebe vise ne mogu slusati po konferencijama

  • Beograd

    27. jun 2024 | 06:06

    Koja ti je to izjava: Mi smo izgubili,ali nismo poraženi! ???????????.......... Jel ti to smatras da smo retardirani????

  • Delija Kraljevo

    27. jun 2024 | 00:39

    Sram te bilo Piksi. Kratko i jasno. Još jednom : SRAM TE BILO.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA