Vreme čitanja: oko 1 min.

Novi Pazar zagrmeo posle ispadanja Srbije sa EP: "Potpuni fijasko, Stojković jeste krivac, ali ne jedini"

Vreme čitanja: oko 1 min.

Dan kasnije, nezadovoljstvo navije je očigledno, a među onima koju traže promene našao se i Fudbalski klub Novi Pazar, koji se oglasio saopštenjem za javnost, u kojem zahtevaju hitne promene

  • 4
Novi Pazar Foto: Marko Jovanović

Fudbaleri Srbije doživeli su još jedan debakl, eliminacijom sa Evropskog prvenstva u Nemačkoj, nakon remija sa Danskom sa 0:0.

Dan kasnije, nezadovoljstvo navije je očigledno, a među onima koju traže promene našao se i Fudbalski klub Novi Pazar, koji se oglasio saopštenjem za javnost, u kojem zahtevaju hitne promene.

- FK Novi Pazar traži hitno sazivanje Skupštine FSS na kojoj bi se biralo novo rukovodstvo naše fudbalske asocijacije. Potpuni fijasko, ravan blamaži, mora poslužiti za resetovanje i dovođenje novih ljudi za novo vreme u FSS. Više od nemačke bruke moglo bi da zaboli samo zabijanje glave u pesak i relativizovanje rezultatskog neuspeha.

- Odlazak selektora Dragana Stojkovića je neminovnost i hitna potreba. Međutim, Stojković jeste glavni, ali ne i jedini krivac za stanje u našem fudbalu. Krovna fudbalska organizacija je staromodna i zakržljala, dovoljna samoj sebi, bez inicijative, vizije i kredibiliteta. Nema jake reprezentacije bez organizovanih domaćih klubova, nema jakih klubova bez regularnog prvenstva. To mogu da obezbede samo novi ljudi.

FK Novi Pazar poziva i druge klubove da svi zajedno uzmemo učešće u predlaganju mera za kreiranje zdravog i kompetativnog fudbalskog ambijenta. Mi ne smemo više ostati nemi posmatrači i puki objekat u donošenju važnih odluka. Ako i dalje ćutimo, svi postajemo saučesnici u daljem propadanju srpskog fudbala - stoji u saopštenju Novog Pazara.

Podsećanja radi, kako smo ranije pisali, Dragan Stojković Piksi više neće biti selektor reprezentacije pošto mu je spreman otkaz, a otkaz će dobiti i Jovan Šurbatović, generalni sekretar Saveza.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Saljija

    26. jun 2024 | 22:37

    Samo vi nemojte da pričate!

  • bravo

    27. jun 2024 | 04:30

    Svaka čast Pazarci,jedini vi imate hrabrosti da kažete istinu,iako će vas opet kazniti za nista.Bas videcemo ko sledeci ima hrabrosti..

  • Vodolijax

    27. jun 2024 | 12:13

    Jesmo li spali na to da nam klub koji bi navijao za Tursku da igramo sa njima drži predavanja.....

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA